• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dokladnie o ten sklep chodzi :) wiec to napewno byles Ty :) nie widzialeś alfy bo szedlem na nogach :) jak wyjezdzales spod sklepu to przechodzilem obok auta, nawet sie na nie gapilem :P no ale nie machnalem reka bo bys pomyslal o mnie ze jakis deb.l :) ja od tego sklepu mieszkam moze z 5 domow dalej :)

Tylko który Georg :P bo tam na Zaborzu macie pare a jezdze do kazdego ;P Wpadne next razem na kawke ;), ahhh ale zeby sie przywitac i umilic mi troche prace to nie laska? nie ladnie ;P

Pozdro dla niebieskiej 159 na rejestracjach HPP przy drodze fiatowskiej. Za obejrzenie z bliska samochodu musiałem zapłacić 100zł:P

Stali popołudniu, "śpieszyłem się" do kina, przed skrzyżowaniem w stronę Tych. Dawno ich nie spotkałem więc karma mnie dopadła:P

Tylko który Georg :P bo tam na Zaborzu macie pare a jezdze do kazdego ;P Wpadne next razem na kawke ;), ahhh ale zeby sie przywitac i umilic mi troche prace to nie laska? nie ladnie ;P

hehehe ten na ulicy borowiec :P

na kawke zapraszam :) hehehehe jak tam pracujesz ?? moz ebyc odp na priv zeby tu nie smiecic :) aaa i jak ebdziesz tam jezdzil to uwazaj na dziury, ja do jednej dzis wpadlem, felga krzywa :(

Pozdrawiam kierowce 159 mijaliśmy sie przed Proszowicami dzisiaj rano godz chyba ok 6:30. Ty jechałeś w strone proszowic ;) pozdrowione z dwóch stron ;)

wczoraj przed 21 w gliwicach, na boh.getta warsz. obok dworca - 156 SG na ramkach :-)

pozdrawiam,
Adam

Pozdrowienia dla szarej? 159 sedan spotkanej na prostce Kopciowice-Bieruń w sobotę ok. godz 14.

I dla 147 spotkanej z kolei między Oświęcimiem a Grojcem, przed stawami.

Łapy były

Dzisiaj ustrzelona piękna czerwona 159 SCI w Strumieniu. Ktoś z forum? Chyba sobie taką kupię :D

a ja pozdrawiam kierowcę ciemnej 156 JTD, która drugi dzień z rzędu parkowała obok mnie na parkingu KOMPANY w Krakowie :D bez ramek, ale może akurat ;)

Pozdrowienia dla Ishana który do mnie zagadal gdy stalem pod sklepem w Zaborzu :) milo bylo, a Ps. a kawka to gdzie :P

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147, który ustąpił mi dzisiaj na parkingu UE w Katowicach :).

Kto dziś stał na parkingu pod Piramidą? Kolega w 166 (KOL) i 155 (SMI) obie oramkowane.
Pokaż załącznik 92883
Dodatkowo wcześniej wjeżdżała ciemna 147 na strefę boisk przy Paprocanach - chyba były ramki.

Pozdrawiam!

Właśnie chyba tą samą 166 widziałem ostatnio. A dziś pozdrowienia dla kierowczy ST ***** 156 SW który na światłach na browarze skręcał z Bielskiej w stronę Wartogłowca przed 19. Trąbiłem ale chyba nie skumał, że to do niego :(

Dodatkowo wcześniej wjeżdżała ciemna 147 na strefę boisk przy Paprocanach - chyba były ramki.

Pozdrawiam! Jesli to bylo pare min po 18 to bylem ja, jechalem w tenisa pograc :) Rowniez pozdrawiam

Pozdrawiam! Jesli to bylo pare min po 18 to bylem ja, jechalem w tenisa pograc :) Rowniez pozdrawiam
No to ty. Jechałem parę aut za tobą ale mi się niespieszyło bo bym przed Tobą wjechał hehe

Wysłane z mojego GT-I9000

Amortyzatory
Powrót