Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla Alfaholica w 159 omruganego około 19 wieczorem na drodze dojazdowej do Zagroń w Istebnej, rejestracji nie zobaczyłem, ale lamp Alfy nie sposób pomylić :P

Pozdrawiam kierownika czarnej GTV na rej. KR******, który ok 20 przejeżdżał ul. Królewską :)

Dwie ciemne 159 upolowane dziś ok 8 rano w Istebnej. SD i SB na ramkach :)

Pozdrowienia dla srebnej 156 z Chorzowa na ul. Dabrowskiego. Juz bylem tak zrezygnowany ze mi nikt nigdy nie odwzajemnil mrugniecia, a tu kolega sam "zagadal" :D

Pozdrowienia dla kierownika ze 147 na KOL***** widzianego w okolicach Olkusza. Awaryjki były :)

Ziomek w 156 sedan z rej. 01WH , ktory skrecil w lewo z pasa do jazdy wprost i w prawo w Tychach na Budowlanych... ogarnij sie!

Wysłane z mojego GT-I9000

dzisiaj ok.16 w knurowie pod tesco, stala 166 przed fl na ramkach :-) miala flage wloch na lusterku i zaciskach :-)

stalem kilka metrow obok :-) :-) niestety bez ramek klubowych, bo komus sie kilka dni temu spodobaly...

pozdrawiam,
adam

pozdrawiam kierowce AR 159 w ustroniu na światłach stała i kolega przypatrywał się mojej AR 147 jadącej w kierunku Katowic ja pomachałem.
Pozdrawiam również wszystkie AR jakie widziałem na trasie E75 Będzin Szczyrk, Wisła, Istebna, Ustroń, i 81 powrót do Będzina.

Dadasiek przypuszczam że ta AR 166 była kolegi Seweryna z moich okolic niedawno ją sprzedał.

Amortyzatory
Powrót