Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam w sobotę na balu Transportowca oramkowaną 156 fl (jasną kombi?) na ST.

Oraz jamrozw’a wczoraj ustrzelonego w Lancerze ok. 13:30 w drodze na Czechowice

Pozdrawiam kolegę z czarnej 159-ki z rameczkami na SJ w Oświęcimiu;] było ciemno ale wypatrzyłem Cię

Pozdrawiam czarną 156 SY blachy, dzisiaj około godziny 14? Jakoś tak, na rondkach przy plejadzie Bytom, która zmusiła mnie do przyśpieszenia ;p
Co Ty tam kolego masz? Kompresor że takie odgłosy niemiłosierne? :D

kolega ze 159 czarna sedan SO 31... ramki forum są Sosnowiec ul.Podjazdowa ....
wczoraj wieczorem o 22:55 okolice DK 86 - zapewne widziałeś znak pionowy "ustąp" jak i ten wymalowany poziomy "ustąp"
mimo to olałeś oba zmuszając mnie do hamowania
hamowałem , wjechałem jednak za ciebie , poszły długie kilka razy = zero rekacji
pojechałem za tobą aż do twojej chałupy ( bo wiem gdzie parkujesz bo jestem tam co dziennie )
najpierw miałem tylko zapytać czy widziałeś znak - ale nie wychodziłeś z auta przez jakieś 5 minut i mi się znudziło
...

- - - Updated - - -

ale następnym razem ...

Bytom, Łagiewnicka przy UP, coś około 13stej , 147 na SY, jeszcze raz pozdrawiam, Kolego.

Ostatnia edycja:
Seweryn80 moze to ja bylem pewnie do tesco po %... Jestesm na wczasach w ustroniu Zajazd na Kepie. Pozdrawiam tez.

Przed chwila biala gullietta na zmujdzkiej/29 listopada. Jechalem chwile za Toba. Pozdro :D

Czy w związku z pracami Alfy do spółki z Mazdą nad nowym Spiderem będziemy mrugać i machać Maździarzom? ;)

Pozdrawiam alfaholików na ramkach: wczoraj 159 srebrna KT... stojąca pod hotelem Choppin w Krakowie (tudzież szkołą sądownictwa :) a dzś o 7 30 srebrna 156 przedliftowa KR....PR na Teligi. Miłego :)

Coxu ustrzelony dzisiaj po 7. Widziałem Cię z okna jak robiłem sobie herbatę w domu :-)

Wysłane z mojego HTC One S

drugi dzień z rzędu mijany Conspir, ale dziś przynajmniej odmachał :) pozdrawiam...

159 przy fiacie w tychach kolega zdziwiony ze francuzzzi pozdrawiaja haha i kolege w 147 w makowie podhalańskim KSU który mnie olał :) bo zapatrzony był na swoja pania chyba :P

pozdro dla alfy siedzacej mi na dupie w Tychach na os. R przy nowym Lidlu :P dzisiaj po polnocy

Coxu znowu widziany na jagiellońskiej w Zabrzu :-)

Wysłane z mojego HTC One S

Amortyzatory
Powrót