Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla czerwonej 146 widzianej dziś o 8 na Miłkołajczyka w NH KRK.

Ostatnia edycja:
Coz to za kierownik nieoramkowanej, czarnej 147 ST....E mknal przedemna cala droge Kato-Tychy? Pozdro :)

pozdrawiam 159 - dzisiaj rano Kato okolice 3 stawy
i Mikołów - popołudnie 147 pozdrooo

p.s.

i tu i tu były kiwki i światełka :)

Ostatnia edycja:
a ja pozdrawiam kolegę w 156 którą często mijam, a dzisiaj mnie wystraszył klaksonem na parkingu pod blokiem na piłsudskiego ;) byłem prawie w stanie przedzawałowym ;)

przy okazji pozdrawiam kierownika czarnej 156 który działa w sklepie Volt na piłsudskiego 32. moja połowa kiedyś prawie wsiadła do Twojej Belci myląc ją z moją ;)

przy okazji pozdrawiam kierownika czarnej 156 który działa w sklepie Volt na piłsudskiego 32. moja połowa kiedyś prawie wsiadła do Twojej Belci myląc ją z moją ;)

Też pozdrawiam:) a kolega(ConSpir) który trąbił jechał akurat do mnie i też pomylił Belle:D

Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 166. Zaparkowany byl obok mojej Alfy pod realem na katowickiej okolo 17:30

Sam jesteś czarny(ciemny) :D
Po pierwsze primo to 156 @kamillll'a jest po FL
Po drugie primo to jest w kolorze grafitowym(chyba:) ) a moja jest czarna (Nero Fuoco)
Po trzecie primo-ultimo:) kup sobie okulary

Pozdrawiam kierowcę zielonej 146 mijanego w Cieszynie na przed osiedlem Piastowskim.

Pozdrawiam kierownika Alfy 147 nr rej. SJ z klubowymi ramkami widzianego dzisiaj przed 12 w Katowicach koło Sądu Okręgowego na ul. Francuskiej.

kobielczaka pozdrawiam ustrzelony w SZ jak zawsze w tym samym miejscu łapki były i tel. :)
mito na ramkach na karliczka w k-ce

Wzajemnie.. już myślałem, że mnie nie poznasz zza moich ciemnych szyb :D

Pozdrawiam również kolegę w siostrzanej 166 srebrnej w Zabrzu przed 17 na ul. Stalmacha ;)

Pozdrawiam Nietyxa spotkanego dzisiaj w Pyskowicach. :-)

Wysłane z mojego HTC One S

Pozdrawiam kierownika Alfy 147 nr rej. SJ z klubowymi ramkami widzianego dzisiaj przed 12 w Katowicach koło Sądu Okręgowego na ul. Francuskiej.

Toż to ja zapewne byłem, ale nie widziałem chyba żadnej Alfy tam, pozdrawiam również :)

Amortyzatory
Powrót