Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierownika:
img0246h.jpg

pozdrowienia dla pięknej 156 na bielskich blachach :) piękna bo w kolorze mojej niuni :D

kolega chyba nie wtajemniczony bo nawet nie spojrzał :(

pozdrawiam kierownika złotej 145 SBE widzianej na roździeńskiego w kierunku katowic
i kierowce 156sw który pozdrowił mnie w piekarach

Pozdrawiam kierownika srebrnej 156 sw na rej SBL, który pomachał mi pierwszy na Krakowskiej w Nowym Sączu :) Oczywiście odmachane :)

Pozdrawiam kierownika srebrnej 156 sw na rej SBL, który pomachał mi pierwszy na Krakowskiej w Nowym Sączu :) Oczywiście odmachane :)

:eek: ? miał może ramki ? mój powiat a znam tu chyba każdą Alfę ale tej nigdy nie spotkałem. Chyba, że tylko blachy ma nasze a lata gdzie indziej.

A ja liczę że spotkam jakiegoś alfistę w drodze Bieruń > Świętoszówka > Kraków > Bieruń zaraz ruszam :)

mam nadzieje że ja wkońcu kogos spotkam :P

dziś przed 17 jade krakow>lanckorona>krakow>tarnow>mielec :)

pozdrawiam kierowce czarnej 156 SMI z którą się mijałem koło FIATa
i kierowce srebrnej 156 SBL zaparkowanej pod AUTOPARTNERem

pozdrowienia dla czarnej 156 SW widzianej w lusterku w środę na trasie
jagiellońska-sabinowska-piastowska
taki mały wyścig :)
muszę przyznać że ta moja 1.6 szła całkiem sympatycznie
a kolegi 1.8 też ;]

Pozdrawiam kolegę w czerwonej 145 na ramkach widzianego dzisiaj na skrzyżowaniu na bańgowie on pomachał a ja odmachałem troche za późno niewiem czy widział .

pozdrawiam białą lub srebrną 155 w niepołomicach ok. 20;00, która zapomniałem pozdrowić

pozdrawiam wszystkie alfy, które mijały nas dziś w Olkuszu na parkingu pod Carrefourem, ale zadna sie nie zatrzymała na widok zebranych w kupie kilku alf....

pozdrowienia dla kierownika srebrnej brery ktora dosc cyesto widuje na pszczynie

Pozdrawiam Alfisti z czarnej 159 mijanej wczoraj w Bielsku na wiadukcie kolejowym przy Sarnim Stoku (odmachane) i z 156SW po FL w komorowicach (Pan nieco zdziwiony, chyba nie kumał o co chodzi)

Pozdrawiam Panią z pięknej czarnej 156,z którą mijałem sie dzisiaj na ul Bystrzańskiej po 19 :)
icon14.gif

Amortyzatory
Powrót