Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla kierownika wyjątkowo pięknej , bordowej 155 SBL spotkanej w korku na węźle murckowskim :) Podróż z pracy do domu nigdy wcześniej nie była tak przyjemna :D

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierownika błękitnej 156 na rej KN z klubowymi ramkami z tyłu(chyba tylko?) widzianego dziś w rybku w Nowym Sączu :)

Penny również pozdrawiam. Całkiem zdrowo idzie ci ta bella, bo mój gazik ledwo zipał, mimo to że 2.0

Pozdro! dla Pitera którego widziałem dziś o 12:20 na ul Krasińskiego, goniłem cię aż do Ronda Matecznego ale niestety mi się już dogonić nie udało :)

Pozdrawiam ...

Przecudowną czerwoną spiderkę z 80 lat !!! Widzianą dziś w krakowie na Placu Nowym. Nie wiem czy pomahałem, ale klapa mi opadła jak i z zachwytem się uśmiechałem ( marzy mi się taka dokładnie ) ... Pan ze spidera Odwrócił się w moją stronę i także odwzajemnił serdeczności...

Kolejną... tym razem żółtą spiderkę z 80 lat ! Widzianę wczoraj pod Wawelem... tutaj mahałem ręką, ale nie jechałem alfą a bmw . Kiedyś ten starszy Pan, który nia kierował, witał się ze mną pod hotelem Forum.

Pozdrawiam 3 przecudowne 159, gt, gtv-ke , 156 na felgach OZ , 156 sw czarną na czerwonej skórce ( pod rest. Nova ) spotkane dziś na krakowskim Kazimierzu...

Pozdrawiam też kolegę Damiana, z szarej GTV , która dziś dostała krakowskie blaszki i będzie się wdzięczyła po naszych ulicach.

Do wszystkich chcę skierować pewne słowa - Kupiliśmy te samochody co trzeba ... ;)

I bym zapomniał.. serdeczne pozdrowienia dla Niewiasty z błękitnego S3 parkowanego na ul. Wąskiej... Pani rzekła, że alfie zawsze miejsca ustąpi i przestawiła samochód o metr bym i ja się zmieścił ! ;)

hmmm..... to już nie wiem bo jechała 147 taka jak twoja z klubowymi ramkami i był tam taki kolega podobny do ciebie, widocznie był to ktoś inny z forum

hmmm..... to już nie wiem bo jechała 147 taka jak twoja z klubowymi ramkami i był tam taki kolega podobny do ciebie, widocznie był to ktoś inny z forum

ale moment moment, w sobote czy w piątek? bo się troszkę zamotałem i nie patrzylem na godzine która była jak przeglądałem forum :D bo jak w sobote to na bank ja :D

ok, pisałeś to w sobote, więc na pewno ja :D

pozdrowienia dla żółtej 145 widzianej wczoraj (4.08) koło stacji BP w strzemieszycach koło 10 :D

pomrugane i odmrugane :D

a ja pozdrawiam czarną 159 wczoraj na A4 od zjazdu 925 do 3 stawy
ale dlamnie to było zbyt wolno i poszedłem szybciej :)
jezeli z forum to pozdrowka :)

No wy tak machacie i OK ;D Jak miałem dwa kółka zawsze lewa w górze była :) Gorzej jak mrugnąłem kiedyś gościowi w nocy długimi ;D

Niestety Alfa ma opinię bardzo awaryjnej i ludzie się śmieją, że właściciele Alf powinni sobie machać ;/

pozdrowienia dla bordowej 156 SBI widzianej dzisiaj kolo17 w pszczynie niedaleko zarody zubrow. lapka byla tylko ze ja zbyt pozno zauwazylem i troszke pozniej lapke podnioslem

pozdr. dla 147 gta bordowa na sg skreca na murcki :) awaryjne puszczone

Pozdr dla wszystkich kierowników mijanych dziś w godz 16:30 18:00 na drodze kielce Kraków :) a także w samym Krakowie :):):)

pozdrowienia dla srebrnej 166 spotkanej dziś przed 9 na rondzie młyńskim, kaczo?

dzisiaj ok. godz. 14.00 jadąc przez nowo położony asfalt w marklowicach widziałem Alfe 166 2.0 granatową, która parkuje tam od jakiegos czasu - jakis bar czy cos - niedaleko noewgo fotoradu:) czy może ktos z okolic też ją tam widuje?

Pozdrawiam widzianą koło 13.30 na ul. Czarnowiejskiej ciemną 156 z ramkami ;) Przywitanie obustronne było :)

Pozdrawiam, srebrny sportwagon

Wczoraj na trasie Babice - Kraków - Skała - Olkusz - Babice nikt nie zareagował na moje pozdrowienia:( A trochę tego było: kilka 156 i 147, jedna 166 i GTV o ile dobrze pamiętam.

Amortyzatory
Powrót