Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja pozdrawiam kierownika i kierowniczkę pięknej bordowej alfy 159 2,4 JTDm na rej. SB, którzy zaparkowali obok nas na parkingu przy "Marko-hit" w Chełmie Śląskim.;)

a ja pozdrawiam kogoś kto zostawił mi karteczkę za szybą dzisiaj na parkingu Krokusa między 19-23 godziną :P może chcesz odzyskać kartę bo tam miałeś ceny różnych rzeczy :P

pozdro dla czarnej alfy na skrzyzowaniu na makro w sosnowcu :) mignięte i odmachane :D

marshall Ty miej dziś oczy szeroko otwarte :) jadę do chorzowa ok godziny 13.30 także proszę się rozglądać :) okolice ZUS'u :)
Aniucha a Ty to co bedziesz w tym Zakładzie Utylizacji Staruszków robic przyznaj sie ze wynajeli Cie do liwidacji petentów hahaha będe sie rozglądac :captain:bede SW sie krecił aha nio i prosze umyć belle bo brudnych aut do chorzowa nie wpuszczamy :P

Aniucha a Ty to co bedziesz w tym Zakładzie Utylizacji Staruszków robic przyznaj sie ze wynajeli Cie do liwidacji petentów hahaha będe sie rozglądac :captain:bede SW sie krecił aha nio i prosze umyć belle bo brudnych aut do chorzowa nie wpuszczamy :P
jadę złozyć wniosek o rentę :P bo jeżdżąc alfą to nabawilam się dolegliwości :D:D
a alfa faktycznie brudna jest :P nawet szef mi dziś rano uwagę zwrócił :D
a jakbyśmy się jednak nie widzieli to i tak pozdrawiam :)

Pozdro dla widzianej dzisiaj na Bora szarej 147 KR xxxMF (chyba) na ramkach. Pomachane i odmachane. Kolega jechal gdzies w moja okolice.

Pozdrawiam czarną 156 SW na rej. RZE, dalej nie pamiętam, Gorlice obok stacji STATOIL Pani mi mrugnęła awaryjnymi ja z opóźnieniem długimi ;p. Pozdrawiam.

Pozdrawiam Granatowa chyba 156, sprzed liftu, rej KRA, na trasie Kraków-Tarnów, widziana w sobotę ok 13. Nie zauważyłam czy ma ramki, ale kolega pięknie odmachał :) Człowiek później chodzi szczęśliwy cały dzień :D

Ostatnia edycja:
Pozdrowionka dla Krzyskia, z ktorym sie dzisiaj mijalem:) lapki juz z daleka byly do machania gotowe:P
P.S. sprawdz sobie swiatla, bo albo jedno Ci nie swieci, albo slonce tak bilo i wygladalo to jakbys jednego nie mial:P

PZDR dla tomaszamagiery widzianego wczoraj w Żywcu w godz od 18 do 19.Odwaliłes kawał dobrej roboty.W drodze nazot udało sie nawet zmarznąć :D prawie jak w grudniu w drodze na pasterka :D <piwo> o3wiscie jeszcze bedzie :) Dla loli gta tyz :*

Tomasz robi klimatyzacje? ;D

Pozdrowienia dla wszystkich Alf widzianych dziś przy ITALAUTO w Katowicach :) w sumie dwie 147, no i standardowo czerwona 156 SBE którą kolega jeździ do pracy w pobliżu ;)

Pozdrawiam także wczorajszego nieznajomego z Alfy który mi pomachał na ul Katowickiej w Mysłowicach ;)

PZDR dla tomaszamagiery widzianego wczoraj w Żywcu w godz od 18 do 19.
A jo pozdrawiam Adam$a tyż widzianego w żywcu wczoraj wieczorem u Tomasza na parkingu. Miołech wjechać, ale tak se myśla, że w sumie nie wiem co robicie tak późno, to wom nie byde przeskadzoł...:D

Pozdrowienia dla kierowniczki ze sredrnej 156 sedan o numerach KBR.... widzianej w Ropczycach na ul. Rzeszowskiej dzis ok. godz. 14 30 trema nie pozwolila nam pomachac bo z jednej i drugiej strony stalismy w korku i jakos tak wyszlo.... :p

Amortyzatory
Powrót