W
wojtekml
Guest
A ja pozdrawiam kierownika i kierowniczkę pięknej bordowej alfy 159 2,4 JTDm na rej. SB, którzy zaparkowali obok nas na parkingu przy "Marko-hit" w Chełmie Śląskim.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marshall Ty miej dziś oczy szeroko otwartekierownika czarnej 156 z Cb na SG widzianego wczoraj n zaborzu pomachane odmachane
Aniucha a Ty to co bedziesz w tym Zakładzie Utylizacji Staruszków robic przyznaj sie ze wynajeli Cie do liwidacji petentów hahaha będe sie rozglądac :captain:bede SW sie krecił aha nio i prosze umyć belle bo brudnych aut do chorzowa nie wpuszczamymarshall Ty miej dziś oczy szeroko otwartejadę do chorzowa ok godziny 13.30 także proszę się rozglądać
okolice ZUS'u
![]()
jadę złozyć wniosek o rentęAniucha a Ty to co bedziesz w tym Zakładzie Utylizacji Staruszków robic przyznaj sie ze wynajeli Cie do liwidacji petentów hahaha będe sie rozglądac :captain:bede SW sie krecił aha nio i prosze umyć belle bo brudnych aut do chorzowa nie wpuszczamy![]()
Również pozdrawiam i czekam na następne spotkaniepozdro dla czarnej alfy na skrzyzowaniu na makro w sosnowcumignięte i odmachane
![]()
no trudnoaniucha05 nio i sie nei widzielismy bo stałem w super korku w chorzowie zjawiłem sie trochę później a rente jak cos to pomoge załatwić![]()
pozdro dla czarnej alfy na skrzyzowaniu na makro w sosnowcumignięte i odmachane
![]()
A jo pozdrawiam Adam$a tyż widzianego w żywcu wczoraj wieczorem u Tomasza na parkingu. Miołech wjechać, ale tak se myśla, że w sumie nie wiem co robicie tak późno, to wom nie byde przeskadzoł...PZDR dla tomaszamagiery widzianego wczoraj w Żywcu w godz od 18 do 19.