A to byłem ja na dniu rodzinnym, kątem oka cię dostrzegłem pomachałem ale znikłeś mi za krzakami i pewnie nie widziałeś, także pozdrawiam![]()
zdeterminowany byłem znaleźć jakieś miejsce parkingowe
niemniej pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A to byłem ja na dniu rodzinnym, kątem oka cię dostrzegłem pomachałem ale znikłeś mi za krzakami i pewnie nie widziałeś, także pozdrawiam![]()
Pozdrowienia dla Piotrasa, z którym spotkaliśmy się przed skrzyżowaniem na Bielskiej w Tychach. Pomigane, pomachane, pogadane![]()
Ja za pare dni jade do włoch i licze na pozdrowienia ze strony włoskich alfisti, ja napewno będe ich pozdrawiał.WeGi, to polecam wyjazd do WłochW Rzymie co trzeci samochód to Alfa, najwięcej 147 i 159, normalnie oczopląsu można dostać!:girl_wacko: Przez pierwsze dni byłam wniebowzięta, ale potem stwierdzilam, że zdecydowanie wolę jeździć Alfą w Polsce, tu się przynajmniej Bella wyróżnia no i spotkanie innego Alfisti to sama radość
Pozdrawiam!
WeGi, to polecam wyjazd do WłochW Rzymie co trzeci samochód to Alfa, najwięcej 147 i 159, normalnie oczopląsu można dostać!:girl_wacko: Przez pierwsze dni byłam wniebowzięta, ale potem stwierdzilam, że zdecydowanie wolę jeździć Alfą w Polsce, tu się przynajmniej Bella wyróżnia no i spotkanie innego Alfisti to sama radość
Pozdrawiam!
a ja chciałem pozdrowic pana z bialej 156 rej SR którą spotkałem na parkingu nie opodal Plazy w Rybniku i dziekuje ze miłe słowa w moim kierunku... ps.badziewiasta to była Twoja alfa szerokich dziur na drogach![]()
Hej, hej... ja tam kupiłem swoją 156 z pełną świadomością!Najczesciej nie odpowiadaja ludzie i udaja wielkie zdziwienie na to co robie z nowszych alf 156