Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
krk -> bb i bb-> krk mrugane + machane, chyba ze 20 alfistom
ale dzis nikt nie odmachal :/

Wczoraj około 15.20 w Mysłowicach, ktoś od nas (bo miał naklejke duża z tyłu) ale bez ramek jechał żółtą Alfą 146 (rej nie pamiętam) , podgoniłem aby na dwupasmowej jechać obok.... ale kolega chyba był sparaliżowany bo nawet nie zareagował...
Kto to był? ;>

A ja pozdrawiam :
156 JTD na włoskich blachach jadącą w stronę tychy- katowice :) ładnie sobie pociśliśmy i oczywiście odmachane i banan na gębie u obydwu kierowców :)
166 po lifcie srebna na blachach SBL , która cisła z katowic :) oj fajnie było się po ścigać :) oczywiście odmachane , i uśmiech :) nie no bajeczka :)
No i pozdrawiam MIto czarną na ST odmachane itd :)
Aż normalnie milej się robi :)

Pozdrowienia dla Alfy 166 czarnej na Mysłowickich "blatach" silnik 3.0 V6 <3 :)

Ładny "malutki wyścig" sobie zrobiliśmy między Słupną a Brzęczkami robiąc slalom gdzie pachołkiem było jakieś auto wolno jadące :D

Nie wiem czy kolega od nas ale chyba nie ;)

Pozdrawiam sąsiada mijanego dzisiaj w Brzeszczach "pod górnikiem" (w 156) i wyprzedzanego w środę w Oświęcimiu na Kolbego (w 155), niestety nie miałem czasu pomrugać bo wyprzedzałem 2 auta (zaspałem do pracy)

A Ja postanowiłem pomachać w środę gościowi w czerwonej 145 jadącemu drogą z Oświęcimia w stronę Pszczyny? Widzę że ma gość klubowe ramki, ale niestety zero odzewu. Jak widać nawet do klubowiczów nie ma co machać:P

Pozdrawiam sąsiada mijanego dzisiaj w Brzeszczach "pod górnikiem" (w 156) i wyprzedzanego w środę w Oświęcimiu na Kolbego (w 155), niestety nie miałem czasu pomrugać bo wyprzedzałem 2 auta (zaspałem do pracy)

No bardzo dzięki i wzajemnie łapka

pozdrowienia dla kolezanki z czerwonej alfy, widzianej na moście Dębnickim po godzinie 16. Pomachałem koleżance, odmachała, ale wydawało mi się że niezbyt wiedziała o co chodzi i myślała, że to jakiś znajomy :D

jechał żółtą Alfą 146
Żółtą 146? eee niemożliwe, jeśli żółta to chyba 145.

A ja pozdrawiam kierownika srebrnej Alfy 156, którego dziś zgarneły misiaki Vectrą na Bystrzańskiej w BB ok. 20:00. Warto było wyprzedzać moją L-ke? :D

No może 145 ;P
ale i tak kto to?

A Ja pozdrawiam standardowo Aniuche naprzeciwko ktorej przed chwilą stałem na parkingu bo wpadłem na "10ty" :D

a ja pozdrawiam wszystkie 3 alfy na kącikowych ramkach parkujące na osiedlu C w tychach :D

Pozdrawiam wszystkich Alfisti mijanych wczoraj na trasie BB - Wisła. Jedna pani w 147 po moim "mrygnięciu" w panice szukała wyłącznika świateł, bo pewnie myślała że zapomniała włączyć. Niestety wielu posiadaczy Alf traktuje je tylko jako środek transportu.
Pozdrawiam też QFoR'a pucującego Bellę na Orlenie w Brzeszczach :)
aniucha wczoraj jeszcze grzała tylek w chorwacji :) ale też pozdrawiam :D 10ty rządzi :D
Nie spiecz go za bardzo bo potem ciężko usiedzieć za kierownicą :D. Wiem z autopsji. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj zrobiłem między innymi Wisła -> BB i potem Kraków, niestety żadnych odpowiedzi :/ dopiero w Krakowie od bordowej 164 mi się udało dostać odpowiedz :D

A ja pozdrawiam starszego kierownika ciemnej i pięknej 159 JTDm na blachach SB i ramkach ALFACLUBU jadącego dzisiaj około 16.20 trasą z Lędzin na Tychy (koło Fiata) który nieźle "przygrzał" (pewnie ze 170KM tam miał:P) przy wyjeździe no ale daliśmy radę za nim....:D i w dalszej drodze podziwialiśmy ten piękny samochód.

pozdrowienia dla kolegi z granatowej 156 na klubowych ramkach, widzianego ok godz 7.30 na Konopnickiej w stronę ronda Matecznego. Najpierw jak obok kolegi przejeżdżałem to chyba się nie zorientował, ale potem mnie dogonił i pozdrowienie było ;)

666 post :evil: :D

Amortyzatory
Powrót