Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
przypominam ze mrugający mercedes sprinter ( kontener ) oklejony naklejkami "KOLPORETER" to ja a nie żaden idiota :)

---------- Post dodany o godzinie 21:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:01 ----------

ps machać lub mrugać jak mnie zobaczycie będzie miło :)

Pozdrawiam wszystkie widziane alfy w tym tyg, a zwłaszcza te które pamiętam :D : czerwona 145 KR....na Wysłouchów w środę przed 19, oraz czarna 156 tam tez i o tejże porze :). Pozdrawiam też właściciela "ciemnozielonej" 156 KR.... widzianej wczoraj na Małej Górze ( mały apel: podwieś sobie linke ręcznego bo na muldach nia wleczesz po ziemi)

Pozdrawiam kolegę w bordowej 156 KCH z którym jechaliśmy razem dzisiaj A4 do zjazdu na Alwernię.

Pozdrawiam kolegę w czarnej 156 lub 166 sprzed liftu :) co się wczoraj ustawił za mną na pierwszych od Krakowa bramkach na A4 ok 15 30 :) blachy chyba jakieś śląskie były.

kto jezdzi granatowa Gtv na ramkach pod KA?

Pozdrawiam _tomka_ widzianego dziś o 2;00 nad ranem na rondzie pomiędzy tesco, a realem.

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 146,
Widzianego wczoraj koło 15 na Autostradzie A4 (kierunek zachód) - jakieś 100km przed Wrocławiem

A ja pozdrawiam kierowcę Alfy GT (rej. SH...)- prawie taka sama jak moja- widzianego na skrzyżowaniu przy Wesołym Miasteczku:)

pozdrowienia dla ciemnej 147 na klubowych ramkach, widzianej dzis przed godziną 9 na drodze z krakowa na liszki, niedaleko przejazdu pod obwodnicą krakowską. Pomachałem, ale niestety żadnej reakcji :(

Pozdrawiam jamrozw-a widzianego dzisiaj w swojej pięknej MiTo na skrzyżowaniu mazańcowickiej i komorowickiej:) Pomachane odmachane:)

kto wczoraj o 21 pod realem w tychach spotowal dwoma 156 sw (srebrna i blekitna)?

Zapomniałem podziękować ciemnej 156 na ramkach z anteną od CB, która puściła mnie ładnie kiedyś na skrzyżowaniu po dość długim czekaniu na włączenie się do ruchu ;d (długa|kleparz z alejami).

wczoraj i dzisiaj spotkanie z hobbit666
dzieki jeszcze raz

Ostatnia edycja:
Lopezius napisał:
Paweł156 napisał:
marekm napisał:
w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
szlachta krakowska :lol: zasady to zasady :mrgreen:

Ooooooo wyyyyyyyy Dziady borowe!!! :wink:
Bo już do Was nie przyjadę. :wink:
A jak wjadę to wam cały asfalt zwinę <czacha>
Rumaków tylko 90 ale narwane gorzej niż niż smok wawelski. <haha>

.
WPUSCIC CHAMSTWO NA SALONY ... <krzyczy> <killer>

cza było se po BMCE kupic !!
w zasadzie to cie rozumiem ja teraz też nie kiwne zadnej 156ce w krakowie BUHahahahah
dziaduuu

Ostatnia edycja:
rufiki, a co Ty tak odgrzebujesz co jakiś czas posty stare jak świat ??? :confused:

Szczerze mówiąc nie wiem teraz co mam myśleć i jak odebrać to co napisałeś. Ja pisałem posta którego zacytowałeś w formie humorystycznej, o czym choćby mogą świadczyć "ślady tekstowe" po emotikonach.

Wyjaśnij bliżej co masz na myśli i co Cię gryzie ...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót