Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla mrutyny, który przeleciał (w zasadzie to dosłownie) koło mnie bus pasem dzisiaj na 29 listopada...

cały Marcin :D

pozdrowienia dla 166 którą widziałem wyjeżdżającą z akademików awf jakoś po godzinie 16. Jako że miała naklejkę na tylnej klapie Alfaclub.pl, to zakładam, że był to kefirek90...mam rację ? ;)

Pozdrawiam perłowo białą 146, którą widziałem dzisiaj na Jana Pawła II w okolicy parku AWFu :) ciekawy kolor, nie widziałem do tej pory 146 w takim :)

Pozdro dla Mrutyny,/dopiero teraz/ widzianego na Giszowcu w Katowicach, widziałem, ale jechałem zamyślony na maxa :)Ale kierunki przed skrętem były:D

pozdrowienia dla otto, którego samochód widziałem zaparkowany dziś w Wadowicach ok godz 12 pod Savią ;)

Kolejne pozdrowienia dla kierowników dwóch czarnych (chyba dobrze widziałem :P) alf kierujących się dzisiaj około godziny 15.30 w stronę Tychów.
Obydwaj kierowcy pozdrowieni i ten sam gest z ich strony.:)

wojtekml to chyba ciebie dzisiaj widzialem, pozdrawialem i nic... juz nie pamietam w ktorym miejscu, jechalem z imielina na bierun. i pozdro dla pani ze srebrnej 156ki ktora widzialem w bieruniu pod biedronka.

wojtekml to chyba ciebie dzisiaj widzialem, pozdrawialem i nic... juz nie pamietam w ktorym miejscu, jechalem z imielina na bierun. i pozdro dla pani ze srebrnej 156ki ktora widzialem w bieruniu pod biedronka.

No patrz to ja jednak ślepy czasem jestem :D
Postaram się zauważyć kolejnym razem...

zdaza sie, ale jedno pytanie, ktore powie czy to byles ty, jechales sam dzisiaj po 15 czy z kims??

Pozdrowienia dla kierownika 146'stki na ramkach ikaru, dziś na al. Jana Pawła w KRK, odmachane :D

srebrna 156 SBL na kącikowych ramkach :D
jechała od mikołowa w stronę tych
pozdr.

pozdrowienia dla mrutyny, który przeleciał (w zasadzie to dosłownie) koło mnie bus pasem dzisiaj na 29 listopada...
a dziękuję i również pozdrawiam, ja wprost uwielbiam al. Listopadowe :D:D choć troszkę mniej niż Opolską i Bora Komorowskiego... kto jechał ze mną ten wie :D

Pozdro dla Mrutyny,/dopiero teraz/ widzianego na Giszowcu w Katowicach, widziałem, ale jechałem zamyślony na maxa Ale kierunki przed skrętem były

hehe ;) ja zauważyłem nawet pomachałem :) i również pozdrawiam :D

Ostatnia edycja:
Klub citroena miał/ma taki patent że na lusterku nalepiało się żółte kółko widoczne z pewnej odległości. I to wskazywało na to czy właścicel należał do "pozdrawiaczy" łatwiej więc było o wymianę uprzejmości bez niemiłego uczucia że ktos nas olewa. Może by cos podobnego wymyślić??

Klub citroena miał/ma taki patent że na lusterku nalepiało się żółte kółko widoczne z pewnej odległości. (...)
Może by cos podobnego wymyślić??
jak by ludzie mieli ramki klubowe to by wiadomo było :P. Jest ona w takich kolorach że na prawdę widać ją z niezłej odległości. Oczywiście na trasie gdzie prędkość jest większa niż w ruchu miejskim różnie to bywa. Ale z drugiej strony to chyba mało kto zgodzi się na przyklejenie naklejki np. na lusterko. Domyślam się że kolor musiał by byś jakiś jaskrawy by było go widać z daleka ;)

no ramki nie zawsze sa widoczne, a np tak jak ja z przodu nie mam ramki w ogole i ktos jadacy z naprzeciwka nie wie czy jestem ze spoleczenstwa alfistow. pozdrawiajac malo kto odpowiada w kato tylko 3 odmachalo, na trasie jeszcze nikt nie zareagowal na pozdro. a jezdze codziennie A4 od kato wskakujac na S1 do imielina. w imielinie pozdro poszlo do 4 i nikt nie odpowiedzial. przez imielin przejezdza czerwona 147 ktora pozdrawialem juz 2 razy i zero reakcji. na A4 poszly awaryjki do kolegi z jaworzna i tez nic.
zaczne chyba wkladac karteczki z "pozdro forum alfaholicy" za wycieraczki stojacych na parkingach alf. moze zwiekszy sie nasze grono jak kogos nie ma tu jeszcze;P

pozdro dla wszystkich Alfaholikow;)

w imielinie pozdro poszlo do 4 i nikt nie odpowiedzial. przez imielin przejezdza czerwona 147 ktora pozdrawialem juz 2 razy i zero reakcji. na A4 poszly awaryjki do kolegi z jaworzna i tez nic.
zaczne chyba wkladac karteczki z "pozdro forum alfaholicy" za wycieraczki stojacych na parkingach alf. moze zwiekszy sie nasze grono jak kogos nie ma tu jeszcze;P

pozdro dla wszystkich Alfaholikow;)

wczoraj tez jechałam przez Imielin, faktycznie jest tam czerwona 147 po FL... także bez odmachania...
w Bieruniu podobnie.. cisza jak makiem zasiał, powtórka w Oświęcimiu
a co do wkładania karteczek to Kolega z oświęcimia ma takowe... trzeba tylko się zgadać na przekazanie :)

jak by ludzie mieli ramki klubowe to by wiadomo było :P. Jest ona w takich kolorach że na prawdę widać ją z niezłej odległości. Oczywiście na trasie gdzie prędkość jest większa niż w ruchu miejskim różnie to bywa. Ale z drugiej strony to chyba mało kto zgodzi się na przyklejenie naklejki np. na lusterko. Domyślam się że kolor musiał by byś jakiś jaskrawy by było go widać z daleka ;)

dokładnie, ramki klubowe prawie zawsze widać, no chyba że ktoś jedzie na trasie z taką prędkością, że wszystko się rozmywa :D

a co do wkładania karteczek to Kolega z oświęcimia ma takowe... trzeba tylko się zgadać na przekazanie :)

nie z Oświęcimia tylko z Olkusza, a w zasadzie to gdzieś spod Olkusza :D

ramki??

A gdzie takowe można jeszcze dostać :D bo bardzo chętnie bym oznakował swój wóz

Klub citroena miał/ma taki patent że na lusterku nalepiało się żółte kółko widoczne z pewnej odległości. I to wskazywało na to czy właścicel należał do "pozdrawiaczy" łatwiej więc było o wymianę uprzejmości bez niemiłego uczucia że ktos nas olewa. Może by cos podobnego wymyślić??
Już wymyślono - scudetto...

Amortyzatory
Powrót