• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kto ,,mrugnął" awaryjkami na A4 srebrnej 147 DWR ze 159 SW (ramka z tyłu była) na wysokości bodajże Katowic dzisiaj?
Pozdrawiam

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

pozdrawiam 147 SJ we wtorek 15.08 - droga 796 u mnie pod domem, łapki były - nie wiem czemu ale mam wrażenie że to nie pierwszy raz...

Pozdrawiam srebrną GT widzianą dzisiaj na DK94 po 7 rano na mostach w Strzemieszycach i czarna 159 po 17 tez w okolicach tego miejsca

Pozdrawiam srebrną GT widzianą dzisiaj na DK94 po 7 rano na mostach w Strzemieszycach i czarna 159 po 17 tez w okolicach tego miejsca
Srebrna gt to chyba ja :) a czarna 9 w tamtych okolicach tez widzialam duzo razy na ramkach ale to raczej nie alfaholik bo żadnego odzewu nie było nigdy.

Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierownika 159 spotkanego dzisiaj z rana na Rudzie, ktory bardzo wyraźnie pomachał

Spóźnione pozdrowienia dla kierowcy białej Giulli (z czarnym dachem), który przy wyprzedzaniu mnie na DK86 przed Wojkowicami Kościelnymi w kierunku na Częstochowę widział moją rękę wystawioną przez okno z podniesionym kciukiem. Widok w tylnym lusterku jak do mnie dochodziłeś mrozi krew w żyłach :)

Marshall, opróżnij trochę skrzynkę na PW, bo listonosz się dopchać nie może. :P

Pozdro dla kierownika białego Stelvio na rej. ST :)

Pozdrawiam 156 w sedanie na Austriackich blachach, widzianą wczoraj koło 17tej na A4. Bardzo miła, wspólna jazda przez około 20km ;)

Ps. Blachy austriackie, ale wjechał na autostrade w Rudzie Śląskiej, więc może ktoś od nas :D

Pozdrawiam czarną 147 widzianą dziś na Jagiellońskiej w Częstochowie, chyba mnie nie widziałeś, bo stałem w kolumnie aut na światłach

Pozdrawiam czarną 166 na STA na ramkach, która dziś zaparkowna była ok. 16:30 przy banku ING koło świateł w Lublińcu.

Pozdrawiam kolegę z 156 SW widzianego na Francuskiej w Katowicach na wysokości WORDu / Lotusa ;)

Ja dzisiaj tam śmigałem ale żadnej alfy nie widziałem. Może to nie do mnie

Dzięki i pozdrawiam również. O twoich przygodach z autami można by książkę napisać :) Położyłeś coś tego ażuru, czy piwa i upał wygrały? :)

Amortyzatory
Powrót