Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kierownika AR 166 - dzisiaj (02.07) w Knurowie na Szpitalnej
Staliśmy obok siebie przez moment - mignąłem tylko awaryjnymi :)

Czarne mito widziane mrygane/awaryjki itd na tablicach SG dzis na DTS w gliwicach ok 19:30. Ktos od nas?;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro dla kierownika z jasnej oramkowanej 166 fl na SC mijanego dzisiaj w Janówku koło Grójca na Mazowszu :P pomachane :)

Pozdrawiam kierowcę pięknej białej Giulietty mijanej dzisiaj po 20:00 w Zabrzu w okolicach przejazdu kolejowego w Mikulczycach:D

Pozdrawiam kierowcę czarnej Gulii, który mijał nas wczoraj tj.05.07 na ul. Kościuszki w Katowicach i błyskał światłami oraz kierowcę błękitnej GT , który otrąbił ☺ nas dziś na Mikołowskiej / przy zjeździe na A4 - pozdrawiamy z czarnej Gtv ??????

- - - Updated - - -

Pozdrawiam kierowcę czarnej Gulii, który mijał nas wczoraj tj.05.07 na ul. Kościuszki w Katowicach i błyskał światłami oraz kierowcę błękitnej GT , który otrąbił ☺ nas dziś na Mikołowskiej / przy zjeździe na A4 - pozdrawiamy z czarnej Gtv

Pozdrawiam kierowcę pięknej czarnej Alfy Romeo Gtv widzianej 06.07.2017 na ulicy Korfantego w Katowicach :)

tak.
Okolice 19/19.30 - Korfantego od strony pętli w kierunku centrum Katowic. Piękna!

Pozdrawiam właścicieli ślicznotek napotkanych dziś pod UPC :)
98.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowcę czarnej Gulii, który mijał nas wczoraj tj.05.07 na ul. Kościuszki w Katowicach i błyskał światłami oraz kierowcę błękitnej GT , który otrąbił ☺ nas dziś na Mikołowskiej / przy zjeździe na A4 - pozdrawiamy z czarnej Gtv í ½í¸ƒ

- - - Updated - - -

Pozdrawiam kierowcę czarnej Gulii, który mijał nas wczoraj tj.05.07 na ul. Kościuszki w Katowicach i błyskał światłami oraz kierowcę błękitnej GT , który otrąbił ☺ nas dziś na Mikołowskiej / przy zjeździe na A4 - pozdrawiamy z czarnej Gtv

107.jpg
Ta?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pozdrowionka czarna 147 z ramkami w Czechowicach koło Starej Kablowni. Śliczna Bella :) również pomachałeś.

Wysłane z iPhone

Ta?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro[/QUOTE]
Nie jestem w stanie potwierdzić w 100%, byłem zajęty rozmową z Żoną, dostrzegłem Gulię w ostatnim momencie. To było na wysokości Ptasiego Osiedla, jakieś 200-300 metrów przed skrzyżowaniem z Rolną

Pozdrawiam Kierowcę 156 widzianej 09.07 w Siemianowicach Śląskich obok Lidla niedaleko wieży telewizyjnej :D Pięknie brzmiała ta v6 :D

W piatek ok 19:30 mijana srebrna 166 w gliwicach na Toszeckiej.. mrygalem, ale pewnie Cie zmylil brak ramek i NL blachy.
Wczoraj rano na A4 mijane czerwone 156 z ramkami na zabrzanskich tablicach. Po awaryjnych niestety zero reakcji [emoji20]
W srode Piekary Osiedle spotkana srebrna 159 pomrygane i odmachane.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

156 sps błękitna SW i właściciela stojącego pod lidlem w Gliwicach przy radiostacji żona mi w sklepie dopiero uświadomiła że miałeś ramkę z przodu a ja nawet nie pozdrowilem

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowce MiTo na ramkach klubowych stojącej w sobotę pod Biedronką w Lublincu :)

Pozdrówka dla kierownika AR 159

w piątek 14.07 - machałem, ale niestety zero odzewu :( (ramki klubowe na aucie były)

Pozdro dla kierowcy czarnej 159 wyprzedzonej w okolicach Giszowca na "jedynce". Światełka były.

Amortyzatory
Powrót