Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro :)
392.jpg

Pozdrawiam kierowcę w czarnej, 147 po lifcie mijanej dzisiaj w okolicach Zawiercia, łapki były

156 SW niebiańska na ramkach trasa 78 Szałsza oraz 166 fl tablice SY w Makowie podhalanskim łapki były

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Ciekaw jestem koło którego z Kolegów stałem dziś na parkingu na "dachu" Silesia City Center. Skądinąd to pierwszy raz gdy widzę Giulię poza salonem i to od razu Veloce. Pozdrawiam !

WP_20170619_11_23_26_Pro.jpg

Czarna 147 Jaworzno - obwodnica, w okolicach Leopoldu :) były światełka, mam nadzieję, że widziałeś jak "odmrugałem" długimi.

Pozdrawiam kolegę, który pracuje w EMT SYSTEM w Gliwicach - jeździ ciemna 156 SW i chodzi w koszulce AH.

Również pozdrawiam. Ty jeździsz tą jasną 159 na Katowickich blachach?

Jeśli mrugam komuś jedynie lewym kierunkowskazem, to sorry :D
Spalił mi się żarówka w prawym i nie nabyłam jeszcze wiedzy jak ją wymienić :D

Pozdrawiam kolegę z Shella w Czechowicach-Dz. który tankował śliczną czerwoną 147, GTR oby jak najszybciej wrócił z warsztatu ;). Napisz pw.

[notranslate napisał:
Alfa[/notranslate] Romeo 147;1991532]Jeśli mrugam komuś jedynie lewym kierunkowskazem, to sorry :D
Spalił mi się żarówka w prawym i nie nabyłam jeszcze wiedzy jak ją wymienić :D

Odkręcasz 4 śruby w zewnętrznej lampie od środka bagażnika, wyciagasz wtyczke, wyjmujesz lampe, wykręcasz widoczne śrubki w lampie wymieniasz żarówkę.

Btw, Kasia?:cool:

Pozdrawiam czarną 147 za którą dzisiaj rano Jechałem II Al. NMP w Częstochowie, nie widziałem forumowych ramek, ale ja w sumie też nie mam ;)

Mam tylko nadzieję, że nikt dzisiaj nie ustrzeli mojej, która stoi zepsuta na poboczu :(

Amortyzatory
Powrót