Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja czesto tam sie krece :) z moja na zakupy tam jezdzimy jakies wiec czest9 mozna tam mnie spotkac ;) mieszkam nie daleko :)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Aaaa nawet chyba widzialem :) ja mieszkam przy tej myjni na gorze tam :)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

dziś minąłem się na rondku w Katowicach Podlesiu z ciemną 159, zmierzała w stronę Tychów, nie zdążyłem odmachać , pozdrawiam serdecznie :)

W piątek jadąc do firmy thermoplast około godz 13.30 w Libiążu mijałem ciemnobrązową 159 na KCH , a pod firmą stała 156sw srebrna też KCH ;) pozdrawiam .

Pozdrawiam srebrną 166 na SK bez ramek widzianą dziś na Dąbrówki w Katowicach około 13. Kolega chyba w ostatniej chwili machał, ja nie miałem czasu na reakcję :)

Pozdrowoinka dla 156 dieselka na wylocie z Żywca na Oczków wczoraj. odmrygane :)

Niebianska 159 tablice OGL ramki byly stojaca 6 aut dalej za wiedzmakowa 147 dzis w Zabrzu pozdrawiam jednego i drugiego klubowicza
Ta niebieska cały czas tam stoi :) byles i się nie pochwaliles... Pozdrawiam :)

Napisane z telefonu

Pozdrawiam kierowcę niebieskiej 156 widzianej dzisiaj w Pszczynie na wysokości Volvo. Stałem za skrzyżowaniem białą Julką.
Twoja Alfa w lusterku wyglądała lepiej niż genialnie!

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Giulietty rej. SK mijanego przed chwilą na Jordana w Zabrzu

Pozdrowienia dla Giulietty widzianej wczoraj w okolicach 22-23 na krajowej jedynce w okolicach Pszczyny, widziałem awaryjne a ja mrugnąłem :)

Amortyzatory
Powrót