Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla Julki SCI bodajże na parkingu przy ulicy Góreckiego w Kato Ok 20.35 w niedziele ;)
Pozdrowienia od czerwonej "7" ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Do- MarekS (Ta Alfa,z napisem na tylnej klapie "Alfunia") To będzie na pewno ktoś z Alfa Romeo Górny Śląsk ;)

Pozdro dla kierownika beżowej 159 na SLU z literą H w środku na ramkach, stałem na ul. Paderewskiego a Ty przejeżdżałeś przez przejazd ul. Częstochowską w Lublińcu ok. 15:30 - nie miałem możliwości pomachać a Ty nie mogłeś mnie zobaczyć, bo stałem parę aut od skrzyżowania.

Pozdrowionka dla czarnej belli 159 na SZ ktora jechala wczoraj za mna od Miasteczka Śl. do Piasku przed 15 - awaryjne, odmrugane.

Pozdro dla właścicieli srebrnej gt widzianej na parkingu pod Obi w Tychach i srebrnej 156 również pod Obi oraz dla szofera Giulietty stojącej pod Marią Magdaleną (msza na 10:30 :P)

Pozdro dla LuQ właśnie ostatnio widziana w Siemianowicach Śląskich kolor robi wrażenie! :cool:

Pozdrawiam Agnieszkę (?) przed chwila w Zabrzu ba jagiellońskiej. Co prawda byłem na piechotę ale odmachalas :)

Napisane z telefonu

Tak myślałam, że to Ty! :D również pozdrawiam :)

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

a który / a robi w auchan DG katowicka 1 ? jedna gyty widuje czesto tam z tyłu a czasem nawet dwie stoja wieczorem

A ja również pozdrawiam Agnieszkę z Miciaka - wczoraj pomachaliśmy sobie na trasie Zabrze-Rokitnica :)

Pozdrawiam kierownika czarnej Gtv widzianej wczoraj tuż po 18 na bramkach w Gliwicach w kierunku Katowic.

Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk

Niebieska 159 na ramkach Alfaholicy oraz koniczynką do Diesla ;) spotkana dzisiaj na parkingu podziemnym -2 Sosnowiec Plaza.

Pozdrawiam od siebie z dzielni [emoji41]
Ładnie sie prezentuje [emoji4]
477.jpg
478.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót