• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
przyznawać się kto parkuje na kalwaryjskiej?
dziś stało tam 9-10 alf :)

a ja pozdrawiam Scoobiego83 :D:D nie widział mnie ale ja go bardzo dobrze :D żadna alfa w myslowicach nie przemknie nie zauważona :P
i pozdrawiam miłego kolegę z czarnej 147 - ki na rej. SBL - porozmawiałam z nim na myjni :) może zjawi się na spotach :]

aniucha05 chyba leje do pełna i śmiga po miscie by spotkać alfy :) a mnie dzis nie widziałaś a byłem w mysłowicach :P a tak wogóle to mozesz uderzyć do prezydenta ze bedziesz patrolować dzielnice i dostaniesz zwrot $ za paliwko :D

aniucha05 chyba leje do pełna i śmiga po miscie by spotkać alfy :) a mnie dzis nie widziałaś a byłem w mysłowicach :P a tak wogóle to mozesz uderzyć do prezydenta ze bedziesz patrolować dzielnice i dostaniesz zwrot $ za paliwko :D
bo w tym czasie pewnie byłam w chorzowie :D:D i dlatego tak wyszło :) a z prezydentem wole nie mieć do czynienia :)

Pozdrowienia dla kierowcy alfy koloru ciemnego (chyba granat :-)) na numerach ST 82... jadącego z fabryki Fiata po II zmianie :-)

Pozdrawiam kierowcę z czarnej 156 spotkanej dziś koło 9.50 w szarowie w okolicach autostrady - migane i odmachane :)

Oraz 156 sw selespeed spotkana na kurdwanowie, jadącą w stronę autostrady.

Pozdrawiam także 4 różne 147 ( w tym srebrna GTA ! ) spotkane na e40 , 159 srerbną, srebrną 156 sw... od godziny 9.50 do 12 . Każdej migałem, ale nie dostałem odpowiedzi :(...

Od dziś przez tydzień poluję na Was w rzeszowie :) Może tu będzie większy odzew !

a ja pozdrawiam Scoobiego83 :D:D nie widział mnie ale ja go bardzo dobrze :D żadna alfa w myslowicach nie przemknie nie zauważona :P
i pozdrawiam miłego kolegę z czarnej 147 - ki na rej. SBL - porozmawiałam z nim na myjni :) może zjawi się na spotach :]

no aniucha aż wstyd sie przyznać że Cie nie widziałem, obiecuja że sie poprawia :D

Pozdrawiam serdecznie granatową 156 na klubowych ramkach, która stoi na "moim" parkingu na osiedlu Piastów 65 :)

Pierzyniee tak czytom te wszystkie wpisy to ta Aniucha to jakiś postrach Górnego Śląska i Małopolski jest:D strach będzie zaglądać do Mysłowic bo nagle ktoś za klamkę chwyci i wskoczy do środka:D. Kule a ja to mam albo pecha albo w mojej okolicy to nikogo z Alfą nie ma. Na DTŚ-ce do Chorzowa widziałem dziś 1 fajoletową a tak to kiepsko no może poza parkingiem pod Silesią tam coś jeszcze można wyhaczyć czasami. Ale dziś właśnie tam zamachałem 147-ce bez odzewu niestety.

ja zawitalem ostatnio do myslowic, i na 2 pozdrowienia zero odzewu jedna 156ka pod mostem przed bp na lewo od reala, i druga 156 jak sie jedzie do fasionhouse. na tyle pozdrowien zero odzewu, oprocz kolegi z identycznej alfy jak moja ktory pierwszy pozdrowil.

pozdrowienia dla kolegi z 166 za którym miałem przyjemność dziś jechać Nowohucką oraz wymienić pozdrowienia łapką :)

Pierzyniee tak czytom te wszystkie wpisy to ta Aniucha to jakiś postrach Górnego Śląska i Małopolski jest:D strach będzie zaglądać do Mysłowic bo nagle ktoś za klamkę chwyci i wskoczy do środka:D.
a tam postarch od razu :D ale może coś w tym jest...
Looney rozumiem że nie życzysz sobie niezapowiedzianych wizyt w alfie :P kiedyś Planciora złapalam w Katowicach mało brakło i bym wsiadła :D
ja zawitalem ostatnio do myslowic, i na 2 pozdrowienia zero odzewu jedna 156ka pod mostem przed bp na lewo od reala, i druga 156 jak sie jedzie do fasionhouse. na tyle pozdrowien zero odzewu, oprocz kolegi z identycznej alfy jak moja ktory pierwszy pozdrowil.
niniejszym przepraszam za tych kolegów którzy na terenie miasta nie pozdrawiają. myślę nad petycją do prezydenta żeby pod napisem "mysłowice" umieścić tabliczkę z informacją "wszyscy właściciele Alf zobowiązani są do pozdrawiania siebie nawzajem pod groźbą dożywotniego zakazu wjazdu do miasta" :)

Pozdrowienia dla niebieskawej GT z widzianej wczoraj ok. trzynastej skręcającą z Wybickiego w Łokietka.
czyżbym to był ja? :P
zawsze staram sie machać do "alfusi" ktore widze, rzadko ktos odmachuje - ale sie nie poddaje.

ps. ten lakier to blekit perla - ZAPAMIETAC !

niniejszym przepraszam za tych kolegów którzy na terenie miasta nie pozdrawiają. myślę nad petycją do prezydenta żeby pod napisem "mysłowice" umieścić tabliczkę z informacją "wszyscy właściciele Alf zobowiązani są do pozdrawiania siebie nawzajem pod groźbą dożywotniego zakazu wjazdu do miasta"

prosciej bedzie jakies ulotki za szyby wkladac;P i nie tylko na terenie myslowic. malo jest pozdrawiajacych. ale bede probowal nadal:D z czasem moze bedzie jakis odzew;)

witam wszystkich jestem od niedawna właścicielem ar 156 2.0 jts super pomysł z tym pozdrawianiem ale jak na razie to mam włoskie blachy ale już niedługo będą SK wcześniej jeździłem bmw e36 coupe teraz dopiero widze co to jazda prawdziwym autkiem a nie pancerwozem:)))pozdro dla wszystkich alfaholików

witam wszystkich jestem od niedawna właścicielem ar 156 2.0 jts super pomysł z tym pozdrawianiem ale jak na razie to mam włoskie blachy ale już niedługo będą SK wcześniej jeździłem bmw e36 coupe teraz dopiero widze co to jazda prawdziwym autkiem a nie pancerwozem:)))pozdro dla wszystkich alfaholików
oby więcej takich jak Ty :)zapraszamy na spota w niedzielę :)

Looney rozumiem że nie życzysz sobie niezapowiedzianych wizyt w alfie :P kiedyś Planciora złapalam w Katowicach mało brakło i bym wsiadła :D

Ja ja jo mom taki model alfy co to na zamkach mo biometryczne czytniki i jak nie mosz 90-60-90 i nie jestes podobna do Alizee :D to sie dźwierza nie otworzom:D Ale kto wie może kiedyś mnie przyatakujesz koło Reala bo jak już jestem w Mysłowicach to raczej zajeżdżam tylko na Katowicką za stacje benzynową do hurtowni Lucart po jakieś rzeczy do autka:) Tak poza tym to na Szopkach czasem bywam bo mam tam dziadka, no a na co dzień trasa Dąb przez DTŚ do Chorzowa na wysokość stadionu ruchu i czasem Siemianowice bo tam są fajne frele:P i mam tam znajomych jeszcze z czasów liceum:)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót