marshall
Nowy
pozdrawiam czarna Gt na sk tablicach widzianego dzis na klimzowcu na rondzie ja byłem na prawym bo % ale w alfie
wydaje mis ei ze to był Paweł24 godzina okj 17 -18
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
bo w tym czasie pewnie byłam w chorzowieaniucha05 chyba leje do pełna i śmiga po miscie by spotkać alfya mnie dzis nie widziałaś a byłem w mysłowicach
a tak wogóle to mozesz uderzyć do prezydenta ze bedziesz patrolować dzielnice i dostaniesz zwrot $ za paliwko
![]()
a ja pozdrawiam Scoobiego83nie widział mnie ale ja go bardzo dobrze
żadna alfa w myslowicach nie przemknie nie zauważona
![]()
i pozdrawiam miłego kolegę z czarnej 147 - ki na rej. SBL - porozmawiałam z nim na myjnimoże zjawi się na spotach :]
no ja myślęno aniucha aż wstyd sie przyznać że Cie nie widziałem, obiecuja że sie poprawia![]()
a tam postarch od razuPierzyniee tak czytom te wszystkie wpisy to ta Aniucha to jakiś postrach Górnego Śląska i Małopolski jeststrach będzie zaglądać do Mysłowic bo nagle ktoś za klamkę chwyci i wskoczy do środka
.
niniejszym przepraszam za tych kolegów którzy na terenie miasta nie pozdrawiają. myślę nad petycją do prezydenta żeby pod napisem "mysłowice" umieścić tabliczkę z informacją "wszyscy właściciele Alf zobowiązani są do pozdrawiania siebie nawzajem pod groźbą dożywotniego zakazu wjazdu do miasta"ja zawitalem ostatnio do myslowic, i na 2 pozdrowienia zero odzewu jedna 156ka pod mostem przed bp na lewo od reala, i druga 156 jak sie jedzie do fasionhouse. na tyle pozdrowien zero odzewu, oprocz kolegi z identycznej alfy jak moja ktory pierwszy pozdrowil.
czyżbym to był ja?Pozdrowienia dla niebieskawej GT z widzianej wczoraj ok. trzynastej skręcającą z Wybickiego w Łokietka.
niniejszym przepraszam za tych kolegów którzy na terenie miasta nie pozdrawiają. myślę nad petycją do prezydenta żeby pod napisem "mysłowice" umieścić tabliczkę z informacją "wszyscy właściciele Alf zobowiązani są do pozdrawiania siebie nawzajem pod groźbą dożywotniego zakazu wjazdu do miasta"
oby więcej takich jak Tywitam wszystkich jestem od niedawna właścicielem ar 156 2.0 jts super pomysł z tym pozdrawianiem ale jak na razie to mam włoskie blachy ale już niedługo będą SK wcześniej jeździłem bmw e36 coupe teraz dopiero widze co to jazda prawdziwym autkiem a nie pancerwozem))pozdro dla wszystkich alfaholików
Looney rozumiem że nie życzysz sobie niezapowiedzianych wizyt w alfiekiedyś Planciora złapalam w Katowicach mało brakło i bym wsiadła
![]()