Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czerwona 147 gra SLU eselu������ przy osiedlu bazantowym w k-ce White ducato mrugalem

Pozdrawiam, nie zajarzyłem :)

- - - Updated - - -

Pozdro dla kierowcy gtv-ki pomachane/odmachane dziś koło Famuru w Katowicach

Prawie udany pościg Alf od wyjazdu spod UE w Katowicach po "zakręt mistrzów"
Pozdrowienia dla czarnej 147 na SL i nowym znaczkiem i białej "Julki" ale numerów nie widziałem ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam Marshalla mijanego dzisiaj rano w Zabrzu :)

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam czarna gt na ramkach rej sd stojaca wlasnie na parkingu przy pogorii od strony kina :)

Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia do przeuroczej Pani kierującej czarną 159 na rejestracji SW która odmachała mi, stojącemu kierownikowi 147 na światłach koło stacji Statoil w Chorzowie Batorym dzisiaj wieczorem :)

Również pozdrawiam kierownika czarnej 159 który odmachał mi dzisiaj ok 15:30 na Czempiela w Chorzowie :)

Pozdrowienia dla kolegi widzianego przed chwila w Łęce na Przelotowej, pomachane i odmachane :)

Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla wlasciciela lub wlascicielki czarnej brery widzianej dzis na poziomie -2 parkingu Sfery w B-B:)

Pozdrawiam właściciela przepięknej czerwonej GT rej SZA mijanej dość często miedzy łosniem a Niegowonicami.

Pozdrawiam(y) koleżankę z czerwonego mito :) :) tablice SMY....

Marshall sorry Ciebie tez pozdrawiam :) takie spoty najlepsze :)

Kurcze następnym razem obiecuję poprawę, że się zatrzymam :) wiedzmaak czy Twoja 159 czasem często nie stoi na multikinie :>

Ostatnia edycja:
W Wyszkowie jakiś wysyp nowych alficzek, dzis widziałem czarną Brere i mysi mat na GT. Pozdrawiam :)

Pozdrawiam kolegę ze 156 SZY z którym mijaliśmy się wczoraj po 20- tej na Żywieckiej , odmachałem w ostatniej chwili ale nie jestem pewien czy zdążyłem :)

Pozdrowienia dla kierownika białej Mito widzianej na mazurach w Iławie (2.07) na rejestracjach zaczynajacych sie na SJ (wiecej nie zapamiętałem) wyjeżdżającej z pod carrefoura :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót