Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam oramkowaną 156 (SL), spotkaną w Rudzie Śl. Kierownik jakoś taki zdziwiony pomachaniem ... ciekawe.

Pozdrawiam kolegę z czerwonej 156 przed fl z którym ostatnio często spotykam się w Zabrzu :) jeżdżę biała 9 :) łapki obowiązkowo są co mnie cieszy :D

Dzis kolo 17 w Zywcu... Pozdrawiam:)
192.jpg
Pierwszy raz ktos mi cyknal fote ! ;)

Pozdrawiam również!

Pozdrowienia dla najmierzonego Alfisty Mysłowice Sienkiewicza :)

WP_20160611_14_52_10_Pro.jpg

Pozdro dla 159, która odpowiedziała na mruganie na S1 po 23.

Napisane z komóreczki!

Widziane przed chwila w Zawierciu. W sumie jechały trzy.
234.jpg

235.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam pare belli na żywcu :) srebrną 156 na pewno :) łapki były jechałem albo niebieskim DUCATO albo BIAŁYM VITO.
jeśli ktoś bedzie Wam łapkował z busów to JA !

Alfa 159 SY 27**E (albo SY21**E) na klubowych ramkach kolor Grigio Titanio - jak mój ;D widziana dziś pod wejsciem do AGORY Bytom od strony ul. Jainty. Pozdrawiam :D

Pozdrawiam pare belli na żywcu :) srebrną 156 na pewno :) łapki były jechałem albo niebieskim DUCATO albo BIAŁYM VITO.
jeśli ktoś bedzie Wam łapkował z busów to JA !
Jak już mowa o Żywcu, to ja pozdrawiam kolegę z czarnej dziewiątki sw o rejestracji KSU....., którego ostatnio codziennie widuję wyjezdzajacego z lesnianki i jadącego w stronę dworca:)

Pozdrawiam gościa w czerwonej 159 kombi w Chorzowie koło AKS'u który ewidentnie patrzał się za moją Alfą wczoraj w godzinach popołudniowych ;)

Ostatnia edycja:
Pozdro dla kierowcy lub kierowniczki srebrnej 156sw parkujacego na prywatnym parkingu dzis w Ogrodziencu:)

Pozdrawiam właściciela/kę czarnej, oramkowanej 159 o numerach SK....., którą widziałem wczoraj koło zamku w Mirowie:)

Amortyzatory
Powrót