Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W razie czego ,jak przyjdzie co do czego będziesz świadkiem ,że auta nie było pod browarem :rolleyes:

A ja pozdrawiam właściciela oramkowanej 159SW,która stała dziś pod hutą Orzeł Biały w Bytomiu.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla Alfaholika ze srebrnej 156 widzianej w Myszkowie w okolicach Sindbada :D

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

pozdr dla kierownika srebrnej 147fl na ramkach ktory dzis okolo godziny 14.15 w Tychach na dwupasie kolo fabryki fiata koncertowo objechal pasem zieleni drogowego szeryfa :)

Ja pozdrawiam bordową 159 sw oramkowaną widzianą wczoraj pod auchan na katowickiej około 17.

Skoro mowa o Auchan, pozdrawiam właściciela oramkowanej czarnej Giulietty, widzianej dziś ok. 11.00 przy bielskim Auchan...

Pozdrawiam madmaxy widzianych dzisiaj na zywieckiej w lodygowicach koło 12

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Ciekawe czy ktoś z forum ma przyjemność jeździć testowymi Giuliami? Często widuje oklejona na trasie Gliwice-Skoczow, niedawno fajnie się w nocy bujnelismy, dzis juz widzialem biala nie oklejona na A1, odmigane swiatelkami :)

Sent from my XT1063 using Tapatalk

Pozdrawiam czarna gt oramkowa w dg na banderowskiego kolo salonu plusa,pozniej kolo huty bankowej 159św oramkowana jechała w kierunku centrum dg kolo 18 i srebrna 166 ramki w barwach Włoch kolo biedronki na Dąbrowskiego.

Ciekawe czy ktoś z forum ma przyjemność jeździć testowymi Giuliami? Często widuje oklejona na trasie Gliwice-Skoczow, niedawno fajnie się w nocy bujnelismy, dzis juz widzialem biala nie oklejona na A1, odmigane swiatelkami :)

Sent from my XT1063 using Tapatalk

Również takową Giulie pozdrawiam która leciała S1 w piątek w kierunku Cieszyna :)

Pozdrowionka dla elgritone widzianego dziś w Żywcu o 12:15 .Mijaliśmy się obok Karczmy :ciao:.Ten dźwięk Twojego silnika ,ech........muzyka dla uszu :)

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156SW, któremu machałem dziś na skrzyżowaniu DK86 i Będzin Łagiszą.Zdziwiony nie zareagował bo nie jechałem Alą tylko pełgeotem:-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowce srebrnej 156 ktory machał mi na drodze z TG w strone Bytomia, wybacz ze nie pomachałem ale zorientowałem się w ostatnim momencie a jeszcze zafascynowanie moją nową 159 nie minęło :)

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam Himka, który to zostawił mi karteczkę pod bazyliką w centrum :)
Ja również pozdrawiam. :) Karteczka na szybko robiona - muszę sobie jakieś zrobić :)

A ja pozdrawiam z niedzieli AR 156 SW rej: SBE 8**30 który jechał z rowerami na dachu. Jechałem czerwonym Nissanem mrugałem ale zero reakcji.

BTW, jak ktoś zobaczy Skodę Fabię z ramkami (ST 12**5) to niech się nie zdziwi...auto zastępcze od rodziców :D

Pozdrawiam właściciela lub właścicielkę Czarnej Brerki zaparkowanej ok godziny 13 w Sosnowcu przy ul.Warszawskiej.

Amortyzatory
Powrót