• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowcę białej julki z rej SC z którym mijałem się dzisiaj po południu w BB , nie wiem czy klubowicz bo ramek nie miał ale było pomrugane i odmachane :)

Pozdrawiam kierownika i całą jego rodzinę, która wczoraj mijała mnie na A1 po 13 w 159 SW chyba na numerach SI...Ja byłem czarną 159 SW.

Pozdrawiam kierowce czarnej dziewiatki sw teraz spotkanej w MCDonalds w Zywcu... Czekalem i czekalem ale sie nie doczekalem:p
583.jpg

Pozdrowienia dla kierowcy brązowej 159 SW z rejestracją SG na forumowych ramkach spotkanego na parkingu M1 w Zabrzu :D

Pozdrawiam kierowce czarnej Brery, widziany wczoraj w Zabrzu kolo salonu Toyoty, widzialem zaskoczenie na twarzy pewnie dlatego ze machalem z VW :)

Czyje 156 i 159 na blachach SPI stoją na Tuwima w Bytomiu? ;)

Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam kierownika/kierowniczke AR 156 na oramkowanych blachach SD stojaca dzis ok 9 30 na zakladzie Saint Gobain w Strzemieszycach :)

Pozdrawiamy i my ,a którą alunię widziałeś 166 czy 145 ,bo ostatnio obie stoją pod browarem.Jedna stoi do 14-tej a druga od 14-tej ;)

pozdr dla koleżanki z szarej?jasnej niebiskiej? 156fl KOS mijanej dzis przed 15 na przeciwko kauflandu w osw. Milo zobaczyc taka wesołą i usmiechnietą alfaholiczke, oczywiscie łapki były :)

145, dzis tez byla:)
166 dawno nie widzialem:p

145 jeździ obecnie syn :),bo jego fiacik uziemiony .... a 166 pewnie parkuje gdzieś na browarze skoro nie widać jej przy drodze.Kurcze ,a może madmax-y jeździ na lewiznę mówiąc ,że jedzie do pracy :confused: muszę to sprawdzić ;)

Amortyzatory
Powrót