• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej 147 wczoraj na osiedlu tysiąclecia w Katowicach ;-) pomachane ;-)

Pozdrawiam kierownika bądź kierowniczke (nie zdążyłem zauważyć) niebieskiej GT widzianej dziś w Częstochowie. Mijaliśmy się na ulicy Sobieskiego :)

Pozdrawiam kierowcę z czarnej 159 SW spotkanego dzisiaj na Obrzeżnej Zachodniej w Mysłowicach około godziny 14:00. Zdążyłem tylko odmachać, pomigać już nie :)

Pozdrowionka dla oraz ciemnej 156 mijanej ok.16:30 na moście w Żywcu ,kolega chyba zaskoczony ,że ktoś mu machał :P.

Pozdro od czarnego sedana 159 bez ramek, dla kierownika 147 na ramkach, mijamy się od pon do pt przed 8:00 na Batorego w Chorzowie ;)

Wczoraj na ul. Laryskiej w Mysłowicach czarna 159, kierownik pomigał i pomachał, ja standardowo nie zdążyłem odmigać ale odmachałem :D

Spóźnione pozdrowienia z Brery na łódzkich numerach dla kierownika złotej 159 na gliwickich numerach który we wtorek zamrugał nam na wiadukcie, a my zajęci szukaniem nowej lokalizacji Cinsoftu nie odpowiedzieliśmy :(

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czerownej 147 1.8 TS po lifcie. Jechała za mną, a potem przede mną :D Częstochowa, droga w stronę Blachowni.

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sedan na włoskich ramkach, którą widuję na parkingu firmy Eltrox na Mąkołowcu oraz właściciela Alfy 166 rej ST na ramkach, którą widuję na parkingu firmy Mikea na Wilkowyjach :)

Pozdrowienia dla właściciela czewonej Alfy Mito godziny ranne około 8 mijanka w Mysłowicach na ul. Pukowca

Pozdrawiam kierowniczkę bielutkiej AR Brera SY ***** około godziny 20:00 na Giszowcu, chciałem podejść ze Skody Fabii ale zawróciłaś i pojechałaś. :(

Pozdrawiam właściciela srebrnej 166 oramkowana wczoraj kolo koksowni przyjaźń w dg przed 14 pomachane i odjechane.

Pozdrawiam dziś posiadacza namierzonej Alfy159 SW w Częstochowie SC z klubowymi ramkami kolor jasny brąz po godz. 15 była zaparkowana przy przychodni od strony wejścia przy ulicy prostopadłej do ul. Sobieskiego.

Pozdrawiam serdecznie właściciela czarnej 156 mijanego dziś po 14:00 na Mikulczyckiej w Zabrzu, zagapione ale odmachane! :P

Pozdrowienia dla czerwonej mito na ramkach zauważonej kątem oka w DG Ząbkowicach dziś około godziny 20 :)

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej (chyba) 156 widzianego wczoraj w Bytomiu. Leciałem białą 159 Karola Miarki w stronę Agory. Pomachane - odmachane :)

Pozdrawiam kolege z czarnego gt mijanego dzisiaj rano w strzemieszycach pod wiaduktem dk 94 pomachane odmachane :)

Amortyzatory
Powrót