• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jest tutaj właściciel czarnej 147 zaparkowanej teraz przy bibliotece na terenie Politechniki Śląskiej w Gliwicach? Blachy STA na naszych ramkach. Pozdrawiam i przy okazji miałbym pytanie :)

Pozdrowienia dla Alfaholiczki w poliftowej ciemnej 156 na blachach STA, która najpierw mnie mijała dzisiaj na Wojska Polskiego w Knurowie koło Biedronki(akurat chwilę wcześniej podjechałem Transitem z dostawą :P) a którą niedługo potem widziałem pod Biedrą w Szczygłowicach ;)

Pozdrowienia dla Alfaholiczki w poliftowej ciemnej 156 na blachach STA, która najpierw mnie mijała dzisiaj na Wojska Polskiego w Knurowie koło Biedronki(akurat chwilę wcześniej podjechałem Transitem z dostawą :P) a którą niedługo potem widziałem pod Biedrą w Szczygłowicach ;)
Taka Pani z dużym spoilerem? :D

Pozdrowienia dla:
1) Alfaholika 166 czarnego upolowanego w Lublińcu na blachach SLU, który mi machnął na rondzie - odmachane,
2) Alfaholika 159 SW czarny też na SLU spotkanego koło małego Rynku na przejściu dla pieszych pomachałem - niestety brak reakcji, czasem mijamy się na trasie Lubliniec - Koszęcin - Lubliniec.
Jeżdżę Alfą 159 JTDM czarną berliną też na blachach SLU.

pozdr dla kolegi z czarnej, przepieknej 159 (TI ?? ) w sedanie, bez ramek ale machnąłeś reką wiec odmachalem, nie wiem czy widzialeś. Skrzyzowanie ze światłami, za fabryką fiata w tychach, dzis, godzina ok 14.15.
czarna 156 sw z ramkami :)

Pozdrawiam właścicielkę srebrnej GT oramkowanej widzana wczoraj na rondzie w łośniu pomachane odmachane.

Pozdrawiam właściciela czarnej Brery widzianego dziś na drodze w kierunku Rud. Rejestracja "S7 KROL".

PS. Widziałem to auto jakieś pół roku temu na aukcji. Sprzedałeś / kupiłeś?

Bramki na A4 Balice ok. 9:00. Alfa GT oramkowane tablice RKR i 156 Sportwagon fl - tu tablic nie widziałem.

Dzis 16:30 na shellu w Żywcu sliczna czerwona 156SW. Tablice KWA bodajże, pozdrawiam kierownika/ kierowniczke, alfa juz odjezdzala, widzialem tylko dupke:)

Pozdrawiam tez kierownika bialej giulietty w okolicach Raciborza w niedzielne popołudnie, nie miał ramek ale pomachal:)

Amortyzatory
Powrót