• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja raczej najpierw patrze na ramki :) raz na parkingu stała zaparkowana 147 na ramkach ze starszym panem w środku, mijając go pomachałem i spojrzał na mnie ze zdziwieniem jakbym coś od niego chciał :D

Dziś ok 18 czarna 159SW (SPS) z ramkami - mrugnąłem na rondzie bez odzewu.

Napisane z komóreczki!

Pozdrawiam Marshalla, ustrzelony rano :)

Pozdrawiam kolegę z czerwonej 147 wczoraj w Zabrzu na 3-go maja, zagapione, i odmachane, ale już raczej sam sobie.

130.jpg
pozdro dla kierowcy 166. Pod starym realem w dg obok moja gt

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Panią w bordowej GT na tablicach sd na przedsionku Sosnowca :) pomachane:)

Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki srebrnej 166 SBE...... na ramkach forum widzianej wczoraj ok 16 w Kielcach na parkingu przy cmentarzu ul. Ściegiennego :)

pozdro dla Alfisty, który wsadził mi za wycieraczkę wizytówkę Alfa Górny Śląsk w Bytomiu na Tarnogórskiej chyba dwa dni temu ;)

Pozdro dla Alfisty z ramkami, którego wyprzedziłem przed wjazdem na S1 w Skoczowie dzisiaj około 14-15stej. Mignąłem awaryjnymi.

Pozdro dla kierownika szarej 166 na blachach SZ który pędził dzisiaj ok. 7.30 w kierunku Zabrza ;) Mijaliśmy się na węźle w Sośnicy, jechałem moim dostawczym mega Crafterem xD

Pozdrowienia dla kolegi w 159 SW na tablicach SPS - mijałem cię koło McDonaldsa na Radziejówce (no motorze).
Pozdrowienia dla kolegi w 156 1.9 na tablicach ST - jechałem dziś za Tobą na motorze. Ty skręciłeś w lewo, na Tęczę, ja przecisnąłem się między autami i pognałem w kierunku św. Krzysztofa.

Pozdrowienia dla kierowniczki w 147 z ramkami AR Górny Śląsk na blachach SD za którą jechałem dzisiaj około 16 koło REAL'a w Dąbrowie

pozdr dla kolezanki z oramkowanej 147 widzianej w bieruniu, pomachane :)
ps. przepraszam ze nie wpuscilem jak skrecalas, jakos za bardzo sie skupilem czy sa ramki na aucie :P

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót