Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla kolegi z czarnej 159 ktora stoi dzis w ital auto katowice nr.rej SG7.....

i rowniez dla czarnej 159 ktora mijala mnie dzis w katowicach na warszawskiej o 21 tablice chyba OST.....

Czy to ktoś z forum zajechał dziś przed Wydział Prawa i Administracji UŚ piękną Giuliettą QV w kolorze 8C Competizione ?

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki białej Belli na katowickich tablicach zaparkowanej w Sferze w BB :)20160226_205004.jpg

Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT na ramkach pod blachami SD, przed którego wbiłem się na pas w Katowicach na Sokolskiej. Pomachane - odmachane ;)

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sedan na blachach SMI widziany w łaziskach górnych pod sklepem "Auto Irek" ;)

Pozdrowienia dla kierowcy 159 SW, którego spotkałem kilkanaście minut na drodze z Rybnika do Rydułtów - pomigane :)

Pozdro dla himka :)
To ja machałem ci na rondzie na Glince - objeżdżałem nowy motór (z1000sx) :D

Pozdro dla Kota w jego strzale 156 . Dzis o 14:30 na Wojska w Sosnowcu. Nie zdąrzyłem pomachać :-)

Pozdrawiam właściciela ciemnej 166 rej. SO widzianego dzisiaj na zjeździe na Giszowiec z drogi 86 (stałem za Tobą ciężarowym Renault) :D

Pozdrowienia dla czarnej Brery od... czarnej Brery :D okolice Sośnicowic, godzina 16:00. Pomrugane, odmachane :)

Edycja:
Pozdrawiam przesympatycznego kierownika/kierowniczke ślicznej niebieskiej 147. Dziś rano ok. 6:50. Droga 88, strefa w Gliwicach. Sorry, że nie odmrugnalem ale w tych godzinach jeszcze śpię jak prowadzę :D

Ostatnia edycja:
Srebrna 156 mijana o 8.30 na ul Żywieckiej , chyba ramki dostrzegłem w lusterku wstecznym . Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót