Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
POZDROWIONKA dla kierownika czarnej mat oramkowanej 159.Spotkanko na skrzyzowaniu ulic bodajze Dabrowskiego i Grota Roweckiego w Tychach ok 15ej.Łapki były:-)
Dziękuję, i pozdrawiam również :)
jaboleq napisał:
himek o Tobie lapsie mowa! Już kolejny raz ignorancja z Twojej strony :P
Jaka kolejna? Pokaż mi to! :P Poza tym nie do końca mi działa forum (czyt. Błędy na forum :( )

Pozdrowienia dla Pana z białej Julki QV jadącego wczoraj późnym wieczorem/nocą od strony Krakowa, drogą 94 aż do samego zjazdu w kierunku Pyrzowic ;)
Bardzo miło się jechało razem i dynamicznie :D
Ale Pan chyba miał tryb A załączony bo nie uciekał poczciwemu staruszkowi TS'owi :P
Albo po prostu jechał "powoli" jak na Julkę QV :D

Pozdrawiam kierowcę z czarnej 166 widzianego przedwczoraj na odcinku Łagisza-CH M1(86). Jechałem przed Tobą czerwoną 159 TI SW na niemieckich tablicach. Kolega musi koniecznie pomyśleć o geometrii tylnych kół:)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej (chyba oramkowanej) Brery STA... Dzisiaj rano na obwodnicy Bytomia i kiedyś tam jeszcze pomachane na obwodnicy Piekary-Świerklaniec.

Pozdro dla 159 sw z która wczoraj koło 22 śmigalem od elektrociepłowni będzin aż do manhattanu w dg :-)

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam Spidera czarnego widzianego w Cieszynie ok 11.30 na rondzie ,,głównym''
Potem na powrocie w Żorach ok 17.00 widziana 147 na ramkach- mrugałem awaryjnymi z Iveco. Kolega pewnie zdziwiony lekko był ;)

Czyja 159 na Witczaka w Bytomiu koło godz 18-19? Pomrugane, pomachane ;) Moje pierwsze pozdrowienie na drodze w alfie, niby nic, ale fajne uczucie ;D

@up to mógł być Nazar jeśli czarna SW.

Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk 4.9.5

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki chyba czarnej 166 na ramkach którą widuje często pod interkiem w Pawłowicach :p Zawsze w tym samym miejscu przodem do drogi :P

Popołudniu na ul. Mikołowskiej szara 147 z bra na masce z ramkami. Kto to ? :) Jechałem Lupo więc mnie nie widział ;P

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 juz cholera nie pamietam czy sedac czy sw... dzis godzina kolo 16 na ul wesolej w zywcu bylo pomahane i wzajemnie :)

Pozdro dla kierowcy zielonej 156/159(sie ciemniło i nawet się nie przyjrzałem bo moja kobita mnie zagadywała :P ) na tablicach SR obok którego stałem wczoraj wieczorem pod MC przy DKM'ie w Rybniku :D

Pozdrowienia dla kierowcy GTV, która mijała mnie na A1 pomiędzy Wodzisławem Śl. a Rybnikiem koło 19. Światełka były:)

Pozdrawiam wszystkich Alfaholików/Alfaholiczki widzianych od piątku do wczoraj na trasie S8 :P i tych widzianych w Myszkowie przez te dni, sporo tego było, ale kurcze żadna bez ramek :/ jedynie wczoraj 147 FL czerwona na S8 na rej SC... bodajże na ramkach, ale nie mam 100%pewności, bo szybko mignęła ;)

Pozdrawiam kierowcę 147 na klubowych ramkach w Gliwicach na Rybnickiej w stronę centrum:) około 11,40

Pozdrawiam czarna 156sw przed fl oramkowana o rej SO..... Stojaca na parkingu ficomiro.

Ostatnia edycja:
Ooo, jakiś nowy model? [emoji4]
Czyja GT stała wczoraj w Orzeszu firma Igloland bodajże.

Amortyzatory
Powrót