Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam kierowce czarnej oramkowanej 156 w gliwicach kolega jechał koło opla jechałem za toba białym pegoutem i mrugałem pozniej wymijałem i kiwłem reka byłes lekko zdziwiony miałem okzac smycz ale nie miałem przy spobie mimo to pozdrawiam.

Nie pamiętam czyja to ale widziałem czarną 159 STxxxxF zapierdzielającą na rondzie Harcerska w prawo ze Stoczniowców. Pchałem wózek :P

Uuuu
To wydatki a nie zarobek :p
Potwierdzam, a poza tym :
- jak dziecko jest małe, to jest takie słodkie że chciałoby się je zjeść
- jak urośnie, to człowiek żałuje że nie zjadł jak było małe

pozdrowienia dla bordowej 147 poliftowej rej SZY rameczka tylko z przodu, machane Łodygowice ośrodek zdrowia !

Pozdrawiam kierowce Alfy 147 na ramkach
Mijaliśmy sie wczoraj jak wracalem grobka aut z tresnej zamna jechala tez 147 po FL Na blachach SZY.
Pozdrawiam :)

Nie pamiętam czyja to ale widziałem czarną 159 STxxxxF zapierdzielającą na rondzie Harcerska w prawo ze Stoczniowców. Pchałem wózek :P

jak czarny sedan na forumowych rameczkach to mogłem być ja :) podro :)

jak czarny sedan na forumowych rameczkach to mogłem być ja :) podro :)
Lub też to mogę być ja, chyba że to było 8.03 to nie ja :D

Za to ja pozdrawiam kierownika AR Giulietta - ST xxxxx, któremu machałem stojąc przed pasami (być może trochę to głupio wyglądało)

Lub też to mogę być ja, chyba że to było 8.03 to nie ja :D

Za to ja pozdrawiam kierownika AR Giulietta - ST xxxxx, któremu machałem stojąc przed pasami (być może trochę to głupio wyglądało)
Ty nie byłeś bo to był sedan. A zresztą nie matowa [emoji14]

Nadymione z komórki.

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 spotkanej wczoraj na rondzie obok McD oraz kierownika/kierowniczki oliwkowej 147 zaparkowanej pod blokiem na Niepodległości.
Razem z Waszymi Bellami, przez 2 dni pobytu w Tychach spotkałem więcej oramkowanych AR niż przez rok w Krakowie...

Zapraszamy cześciej :D

himek, twoje Sw w czarnym macie ciężko pomylić :)

A to Ciebie zawsze widuję :)
Pozdrowienia z sąsiedniej wiochy :D

Dziękuję i również pozdrawiam :) a wiocha sąsiednia w którą stronę ?? :P i gdzie mnie zawsze widujesz ?? :) bo ja kiwam wszystkim AR i mało kto mi kiwie :(

PS. pozdrowienia dla kierownika 145 która leciała ze mną od Skoczowa do Drogomyśla :) godziny wieczorne :)
oraz czarnej 159 na ramkach którą często widuję na KWK "Pniówek" :)

Dziękuję i również pozdrawiam :) a wiocha sąsiednia w którą stronę ?? :P i gdzie mnie zawsze widujesz ?? :) bo ja kiwam wszystkim AR i mało kto mi kiwie :(

Kilka razy widziałam czerwoną 159 na ramkach w Chybiu, więc raczej Twoja :P
Ja z Drogomyśla jestem ;)

attachment.php

pozdrowienia dla kierowcy 156 widzianej dziś w Bielsku - Sarni Stok :)

Qfa, to moja :) , he he, prawie codziennie tam stoi.

Pozdrawiam również

Fajnie zmieniłeś końcówkę tablicy, "666" - lepiej niż oryginał ;)

pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 po lifcie STA i dla kierownika czarnej Brery STA, niemal codziennie na obwodnicy Piekar Śl. to rano w jedną, to po południu w drugą stronę ;)

Amortyzatory
Powrót