Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej159 na ST.... Z którym wpadlem na dts-ke w stronę kato:) Twoje 2.4 robi robotę:):) dobrze ze na chebziu na 80 skrzynki nie było;)

równiez pozdro :)
heh no, ja miałem swoja skrzynke na fotelu pasażera :) skutecznie hamowała temperament ;)

Pozdrawiam osobę z Alfy 147 na rejestracji SMI z ramkami, widzianą dzisiaj w Katowicach na ul. Gen. Jankego na parkingu przed Szkołą Policji, prawdopodobnie byliśmy razem dzisiaj na testach sprawnościowych :), ja byłem czarną Alfa 159 bez ramek.

Pozdrawiam kolegę który wjezdzal na lotnisko w gliwicach ..pokazywał em Ci łapkę a alfa stała dalej ;) koledze tłumik robiłem w audi ;)

Pozdro dla kolegi z SPS, który łapkę pokazał na przejściu z sygnalizacją okolice paprocan :)

Pozdrawiam kolegę z 159 SW z ramkami. Machałem Ci z Iveco, w Cieszynie na Stawowej ok 17. Widziałem, że w ostatniej chwili odmachałeś [emoji4]

pozdrawiam kierowniczke czarnej 159 na ramkach ;D bylo machane ale Pani rozmawiala przez komóre i nie widziala :D
zywiec ul wesola w kierunku b-b o godzinie 16 okolo ;)

Pozdrawiam blizniacza 156 srebrna oramkowana SD 9.... w sobote miedzy 15 a 16 na wysokosci zabkowic.

20150420_175403.jpg

Pozdrowienia dla Alfaholika uwiecznionego na zdjęciu, koło którego zaparkowałem owego zielonego bolida pod Tesco Bielsko.
Z początku myślałem że to wybitny koneser dziewic każdego gatunku, niejaki Kłatro, ale nie ta wersja :)

Widziałem wczoraj (poniedziałek) na Gliwickiej koło 17:00 oramkowaną 159 w ciemnym kolorku

Bos we aucie nie bel :-)
Zaparkowane jak prezes - pod same drzwi :-)

Pozdrawiam kolege z pięknej niebieskiej 147 SBE***** wczoraj mijaliśmy sie na 86, na wysokości M1
I pozdrawiam spóźnione AR 159 SK 11**** pod Tesco w Tychach w piatek :-)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Pozdrowienia dla sąsiada z osiedla spotkanego dzisiaj pod biedronką w Będzinie na Piłsudskiego, staliśmy obok siebie :D, ps. ładnie utrzymana 6

Amortyzatory
Powrót