Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam właściciela oramkowanej szarej GT rej SCI zaparkowanej pod Iglolandem w Orzeszu :)

Pozdrawiam czarna 147 oramkowana wczoraj kolo huty bankowej awaryjne byly odpowiedzialem dlugimi ale szczerze mowiac kolego na tych ciemnych tylnych lampach malo co bylo widac twoje awaryjne.

A ja sie rozglądam i cieżko mi wychwycić w przelocie te ramki, a kilka Alfek juz mijałem :) na razie jeszcze na czerwonych de jeżdzę, ale działam pieczołowicie, aby zmienić na PL ;) takze jak widzicie granatową 156 SW na Gliwicach to machać, trąbić i co tylko :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro dla kierowcy 159 ? Na rejestracjach SG, ktory dzis jechal obok politechniki slaskiej w Gliwicach tak okolo godz. 14:30, akurat szedlem z buta :D

@@Edit
I dla kolegi, ktory trzyma 147 w Żorskim Euromocie, chyba rejestracja SPS :D

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kolegi w jasnej 156 SW na ramkach rej SK ****U widzianego dziś w korku na skręcie z Murckowskiej na A4 :) Jechałem czarną C5 i nie do końca miałem możliwość żeby przyciągnąć uwagę i pozdrowić :)

Pozdrawiam granatowa oramkowana 159sw pod norauto w sosnowcu lapki byly,pozniej po 13 granatowa oramkowana 147 zauwazylem w ostatniej chwili.

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 156 SZY.....oramkowanej , widzianej w Lipowej na składzie materiałów budowlanych.
Niestety jechałem czarnym fiatem bravo więc nie machałem ale pozdrawiam :)

Pozdro dla właściciela AR GT widzianej wczoraj na 3stawach pod Leroy Merlin ok. 19.00

Pozdrawiam Venoma wracajacego jakas chwile temu z brennej

pozdrowienia dla srebrnej 156 stojącej rano na zjeździe na 3 górki oraz granatowej 147 SBE na roździeńskiego w okolicach 15:30 - pomachane, pomrugane :-)

Amortyzatory
Powrót