Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czarny Sportwagon 156 rejestracja TKI. Ramki alfaholicy zlot stoi w Gliwicach na Harcerskiej. Jakis nowy nabytek czy kolega z Kielc?

Wysłane z telefonu przez Tapatalk.

Wczoraj tj. 8.02 ok godziny 16tej , silesia katowice , parking podziemny od strony saturna , 159 sedan oramkowana ,zaparkowana w samym kącie blisko wejscia , Pozdro !!!

Kto sie modli w kosciele w DG na "Manhatanie" i przyjezdza z Sosnowca srebrna 156 SO 53..A ?
:p:p

Z kim sie scigalem do skoczowa w piatek po 18?;] 147 szarawa

Pozdrawiam kierownika ciemnej i brudnej 147 któremu krawężnik po kontroli trzeźwości kazał wyczyścić tablice :P dzisiaj koło południa w Katowicach przy pl. Wolności

Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę 156-ki oramkowanej KCH 6....i zaparkowanej na parkingu AQUADROMU w Rudzie Śląskiej w niedzielę ok 15;00.Stałem obok swoją 166 niestety jeszcze bez ramek.
2014-02-09 14.44.59 modified.jpg

Pozdrawiam Kobielczaka :-) pomrugane i odmrugane. Zmieniles drogę do pracy? :-)

Wysłane z mojego HTC One S

Pozdarwiam kolege z slicznej blekitnej 147 spotkanej w Wilkowicach co prawda bez ramek ale odmachane

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla czarnej 159 SBL z naklejką "Mielno" na dupie, widzianej w Imielinie pod firmą, w której się ładowałem.

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Brery z którą dzisiaj jechałem przez chwilę z Katowic do Tychów w okolicach godziny 18:40 :)

Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 GTA za którym jechałem z 15 min temu na Armii Krajowej

Wysłane z mojej Xperii T

pozdrowienia dla ?złotej/szarej? 159 i białej Julki parkujących na osiedlowym parkingu przy Sikorskiego w Tychach.
oraz dla czarnej 147 i ciemnej 156, które mijałem na S1 Cieszyn - Tychy

Pozdrowienia dla kolegi w brązowej 159 Sw, który wczoraj na skrzyżowaniu rolnej i Kościuszki w Katowicach pomachał, zanim zatrybiłem o co chodzi byłeś już daleko ;)

pozdrowienia dla ?złotej/szarej? 159 i białej Julki parkujących na osiedlowym parkingu przy Sikorskiego w Tychach.
oraz dla czarnej 147 i ciemnej 156, które mijałem na S1 Cieszyn - Tychy
S1 jest tylko od BB do Cieszyna, od Tychów do BB to DK1 (klasa GP a nie S) ;)
Sorki ale muszę... :)

Pozdrawiam mijane co rano i popołudniem Alfy w Tychach
Często jeszcze słabo na oczy widzę i ciężko ramki dojrzeć :)

S1 jest tylko od BB do Cieszyna, od Tychów do BB to DK1 (klasa GP a nie S) ;)
Sorki ale muszę... :)
tak wiem, wiem... to był jedynie skrót myślowy :D

Pozdrawiam wszystkich śląskich "alfaholików" z ramkami, których mijam w ciągu ostatnich dni... szkoda, że żaden nie jest w stanie na drodze odpowiedzieć na pozdrowienia :) ŚLĄZACY mignijcie światłami albo machnijcie łapkami ! ;)

Ostatnio nikogo nie spotykam, a dziś aż trzech naszych :)
w Hażlachu na rondzie 156? SB ok 8.30
Cieszyn koło UŚ 156 SW przed 9.00 xsnailx?
No i 159 Węgorza w Skoczowie

Pozdrowienia dla wszystkich :)

Amortyzatory
Powrót