Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja też mam w kolorach bieli
Dziś pozdrawiam F. Pandę która mi podpadła znaczkiem alfaholika, i nagle wpadł do głowy mi pomysł, że to przecież Lesio80Pozdro dla Ciebie
Widziałem, że patrzyłeś chyba, czy mam ramki prawda ??![]()
Pozdrawiam kierownika chyba 159 przed chwilą na 3 Maja w Chorzowie, który podobno mi machał, ale za późno zauważyłem - moi pasażerowie widzieli![]()
Pozdro bocian, zaś żeś z szychty wracoł rano ?![]()
i dzisioj tyż żech dupił do dom ino trocha późno już beło to i prawo noga mie sie prostowała ale jak zoboczyłech SB to pirszo myśl -- Lopezius
to żech pomachoł długimi
a kaj Ty tak śmigosz z rana ?
Ciao!
Dawno nie pozdrawiałem więc robię to teraz i taka sytuacja z hotelowego balkonu - Due Pokaż załącznik 119826 e Quattro Pokaż załącznik 119827 Saluti
Rowniez pozdrawiam bella stala przed domem na obiad poszedlem ale wydaje mi sie ze widzialem jak jechales pozdrawiam.Pozdrawiam właściciela srebrnej 156 na blachach SD i klubowych ramkach, którą widziałem dzisiaj po 14.00 zaparkowaną przy głównej drodze w Kuźnicy Błędowskiej.