Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To byłem ja i również pozdrawiam :-)

Wysłane z mojego HTC One S

Ja z piątku pozdrawiam kolegę który za mną zabierał pasażera z przystanku koło Hotelu Tychy. Srebrna 156 SW oramkowana, mrugałem awaryjnymi ale chyba nie widział, albo nie wiem.

I pozdrawiam wczoraj zaparkowaną 147 SO *****, na Zagórzu w Sosnowcu, wzdłuż ulicy Lenartowicza.

Pozdro dla kierowcy czarnej 156 nr rej. SPS, który zaparkował swoją bellę na parkingu pod Tesco w Tychach. Stałem parę pól na przeciwko i odjechał kierowca przede mną. Miał ramki w kolorach włoskich :)

pozdrowienia dla kolegi , który ok 12 jechał 156 SW koło urzędu miasta

Ja też mam w kolorach bieli :D

Dziś pozdrawiam F. Pandę która mi podpadła znaczkiem alfaholika, i nagle wpadł do głowy mi pomysł, że to przecież Lesio80 :) Pozdro dla Ciebie :)
Widziałem, że patrzyłeś chyba, czy mam ramki prawda ?? :D

Ja też mam w kolorach bieli :D

Dziś pozdrawiam F. Pandę która mi podpadła znaczkiem alfaholika, i nagle wpadł do głowy mi pomysł, że to przecież Lesio80 :) Pozdro dla Ciebie :)
Widziałem, że patrzyłeś chyba, czy mam ramki prawda ?? :D

Hehe jak najbardziej zalukałem i widziałem ramki , już nawet myślałem że mi zderzaczek lekko zahaczysz :) poadrawiam

Pozdrawiam kierownika chyba 159 przed chwilą na 3 Maja w Chorzowie, który podobno mi machał, ale za późno zauważyłem - moi pasażerowie widzieli:)

Pozdrawiam kierownika chyba 159 przed chwilą na 3 Maja w Chorzowie, który podobno mi machał, ale za późno zauważyłem - moi pasażerowie widzieli:)

Ja wczoraj jechałem w tych godzinach w stronę DTŚ, czarny sedan 159, ale nie machałem, choć widziałem chyba właśnie Ciebie. Jechałeś od Bytomia i masz z przodu xenon?

to raczej nie mogłem być ja, bo nie mam xenonów i jechałem do Bytomia. Pozdro mimo to:)

Pozdro bocian, zaś żeś z szychty wracoł rano ? ;)

i dzisioj tyż żech dupił do dom ino trocha późno już beło to i prawo noga mie sie prostowała ale jak zoboczyłech SB to pirszo myśl -- Lopezius
to żech pomachoł długimi

a kaj Ty tak śmigosz z rana ?

i dzisioj tyż żech dupił do dom ino trocha późno już beło to i prawo noga mie sie prostowała ale jak zoboczyłech SB to pirszo myśl -- Lopezius
to żech pomachoł długimi

a kaj Ty tak śmigosz z rana ?

A do roboty cisne na 9-tą, taka akcja jest że w Będzinie robię i tak sobie pomykam codziennie z Bielska. Co czwarty dzień swoją a w inne jako pasażer volfsburgami (niestety) ;)

pozdrowionka i do kolejnego pomachania albo pomrugania

Pozdrawiam Coxa. Pomrugane :-)

Wysłane z mojego HTC One S

Pozdro dla właściciela srebrno-szarej 147 spotkanego na myjni bezdotykowej przy Jana Pawła II

Pozdrawiam właściciela srebrnej 156 na blachach SD i klubowych ramkach, którą widziałem dzisiaj po 14.00 zaparkowaną przy głównej drodze w Kuźnicy Błędowskiej.

Pozdrawiam kolegę w srebrnej oramkowanej 159 rej. SBI... Spotkanego dzisiaj pod TESCO w Tychach około 7:50 rano.

Pozdrawiam właściciela srebrnej 156 na blachach SD i klubowych ramkach, którą widziałem dzisiaj po 14.00 zaparkowaną przy głównej drodze w Kuźnicy Błędowskiej.
Rowniez pozdrawiam bella stala przed domem na obiad poszedlem ale wydaje mi sie ze widzialem jak jechales pozdrawiam.

- - - Updated - - -

Pozdrawiam granatowa 147 mijana na 94 w kierunku olkusza,pozniej dwie ar 159 rowniez jechaly na olkusz pomachane.

Amortyzatory
Powrót