tomio
Nowy
- Auto
- Była AR 159 SW, Distinctive Q-Tronic, jest Opel Insignia
To w takim razie praktycznie codziennie przejeżdżam do i z pracy koło twojego domu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Za kim jechałem dziś przez centrum Jaworzna (156 ciemna bez rejestracji z przodu)
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
dzisiaj to nie, ale któegoś weekendu przy wlocie do tunelu w KCE mijaliśmy siępzdr
pewnie z WSB wracałeś, jak ja![]()
Kurde w moich okolicach chyba mało forumowiczów, bo co jade to mrugam jakiejś Belli i każdy albo sprawdza czy ma światła, albo patrzy na mnie na idiotę![]()
Pozdrawiam kolegę ramzesss3, którego spotkałem dzisiaj po raz kolejny pod jego domem![]()
akurat otwierałęm brame ale pomachane Pozdro moze latem jakis grill by sie zgadało jak blisko mieszkasz
![]()
Również pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj też widziałem twoją bellę, jak najbardziej z tym grillem się w latem możemy zgadać, mieszkam nawet bardzo blisko Ciebie, bo w Chechle![]()
Za kim jechałem dziś przez centrum Jaworzna (156 ciemna bez rejestracji z przodu)
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka