• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowcę 147 z ramkami, z którym spotkałem się dzisiaj na światłach w Olkuszu ok.11, było odmachane.

Wczoraj na Wyrach facet z kobitką na spacerku machnął mi hello :)
Ktoś od Nas? :)

Wyklepało S3 mini!

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 fl SJ widziana dzisiaj na parkingu w hotelu golebiewskim w Wisle :)

kto dziś w żywcu stał na parkingu carrefour srebrną 147 po lifcie na SB blaszkach ???? wychodzę do okna atu zlot pod domem :) 2 moje belle i jakiś przyjezdny :)

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 fl SJ widziana dzisiaj na parkingu w hotelu golebiewskim w Wisle :)

Sharpi też właśnie wróciłem z Gołebiewskiego i również pozdawiam kierowce !147-ki (dodałem wizytówkę z moim nickiem) ....Ciebie Sharpi nie widziałem. Miałem auto na -2, a Ty?

.... Pozdrowienia także dla Kolegi w czarnej 147, mrugane było na wylocie z bielska w stronę Wilamowic. Pozdrawiam;]

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159SW KCH mijanego dziś na tarnogórskiej, kolegę Sobieski156 mijanego chwilkę później na światłach, i kierownika z 159SW który wracał za mną na ósemkach z m1 około 20 :)

Pod carrefourem stałem ja, byłem w odwiedzinach w szpitalu. Też mi było wesoło jak zobaczyłem 2 oramkowane:) pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla właściciela czarnej Gtv SY***** na telefonach, która stała w sobotę rano przy targu będzińskim ;)

Wysłane z mojego Pentagram Monster za pomocą Tapatalk

dam1an_90 nie pamiętam, chyba 2 piętra wyżej niż czerwona 147, byłem białym mito.

a ja pozdrawiam kierownika czarnej 147 (czerwone pokrowce na fotelach oramkowana) SBE**** która zawsze stoi w grodźcu przy głównej drodze

Pozdrawiam majkelaDG a raczej jego zielona 166 zaparkowaną na środku ul. Stawowej w Katowicach dziś wieczorem/ w nocy;)
Stawowa to przecież ulica zamknięta dla ruchu samochodów...Widzę, że właściciel ma fantazję:) i pewnie siedział w MC jak to alfaholik;)

Sąsiad z Mogilskiej (Kraków) z czarną 156 SW przypadkiem nie jest na forum?

Pozdrawiam Panią z 159 sedana oramkowanego, spotkanego dziś rano ok 9 w Gostyniu. Mrugałem, ale Pani we wsteczne lusterko akurat patrzyła. Nie wiem, może się malowała :P
Spotkana również 159 3.2 JTS w sedanie ok 14 w Rudzie Śląskiej- skręcała do kopalni Wujek.

Ostatnia edycja:
Zwrot - oramkowanego sedana :)
Czyli autko z nadwoziem typu sedan posiadajace ramki forumowe zapewne :p

Ja pozdrawiam Panią, która stała u mnie na parkingu 156 SW FL ST 866** z uszkodzonym tyłem :( bardzo brzydko wyglądała, zaprosiłem Panią aby dołączyła do forum :)

Amortyzatory
Powrót