Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
biedaki jakieś jak im żal było dać 16zł za A4 GL-WR i potem w górę na PNPozdrawiam kolegów ze srebrnej 156 sedan na blachach KR którzy pytali mnie pare minut temu jAk dojechać z DG do poznania przez Częstochowa omijając płatne banypuściłem ich przez Bytom- tarnowskie
ramek nie mieli.
Pozdrowienia dla ConSpir'a Który dzisiaj (24.09.2013 godz. oko. 17:00) zostawił mi wizytówke z pozdrowieniem pod sklepem Pogoria w Dąbrowie Górniczej![]()
ja też z szychty wracałemPozdrawiam Culio z którym jechałem dziś o 15 kilka KM wspólnie, akurat z szychty wracałem.
oraz Węgorza spotkanego na rondzie w Skoczowie (standardowo się rozpoznaliśmy ;D)
Nie, to nie ja...Swoją drogą - namnożyło się trochę 159-tek w okolicach Skoczowa i Cieszyna ale większość trochę cichociemni...Czyżby też Węgorza złowiłem?
No ramek nie ma bo nie idzie ich dostać ehh ;( pisałem do admina w sprawie sklepu i do ludzi nikt nie ma ehh ;( ale za to flaga jest pod znaczkiemrównież pozdrawiamzastanawiałem się właśnie czy klubowicz bo ramek brak (przynajmniej z tyłu...)![]()
![]()
No ramek nie ma bo nie idzie ich dostać ehh ;( pisałem do admina w sprawie sklepu i do ludzi nikt nie ma ehh ;( ale za to flaga jest pod znaczkiem![]()