Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam Culio z którym jechałem dziś o 15 kilka KM wspólnie, akurat z szychty wracałem.

Pozdrawiam kolegów ze srebrnej 156 sedan na blachach KR którzy pytali mnie pare minut temu jAk dojechać z DG do poznania przez Częstochowa omijając płatne bany;) puściłem ich przez Bytom- tarnowskie :) ramek nie mieli.

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 159 sedan na blachach GDA... widzianej wczoraj na Nowotarskiej w Zakopanem !

Pozdrawiam kolegów ze srebrnej 156 sedan na blachach KR którzy pytali mnie pare minut temu jAk dojechać z DG do poznania przez Częstochowa omijając płatne bany;) puściłem ich przez Bytom- tarnowskie :) ramek nie mieli.
biedaki jakieś jak im żal było dać 16zł za A4 GL-WR i potem w górę na PN
i do tego jeszcze se wymyslili przez CZ-we do PN :-)

Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 na trasie Istebna Wisła (nie pamiętam gdzie dokładnie) ok godz 16.10, pomachane ;) Pozdrawiam wiśniową 146 z którą chwilkę pomykałem do skoczowa (po mrugane), oraz Węgorza spotkanego na rondzie w Skoczowie (standardowo się rozpoznaliśmy ;D)

Kto dzisiaj późnym popołudniem jechał wiaduktem koło starostwa w Cieszynie? Cieszyńskie numery, czarna 159SW na ramkach... Czyżby też Węgorza złowiłem? :P

156 po lifcie też już sporo, z pół roku temu jeszcze mało ich było, teraz gdzie nie rzuci kamieniem tam lift jedzie :P

również pozdrawiam
smile.png
zastanawiałem się właśnie czy klubowicz bo ramek brak (przynajmniej z tyłu...)
smile.png
No ramek nie ma bo nie idzie ich dostać ehh ;( pisałem do admina w sprawie sklepu i do ludzi nikt nie ma ehh ;( ale za to flaga jest pod znaczkiem ;)

Już nie pamiętam czy poniedziałek czy wtorek... na wjeździe do Krakowa na węźle wielickim (z autostrady się włączył, przede mnie), około 7 rano, czarna 156 rej KN...(i same cyferki dalej), oczywiście na rameczkach. Pozdrawiam

Pozdrawiam kolege z chyba czarnej 147 ( było ciemno ) widzianego wczoraj wieczorem pod komendą w bedzinie podczas wyjazdu z parkingu .

pozdrowienia dla Kierownika srebrnej 145 rej KR z ramkami, który dzisiaj o 15.15 wjeżdżał na parking Galerii Krakowskiej tak pędziłeś, że nawet nie zauważyłeś klubowicza :P

Amortyzatory
Powrót