Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
mhm, a świstak zawija ... ;)

pozdrawiam kierownika granatowej Gtv KR***** widzianej dzisiaj wieczorem na obwodnicy Piekar Śl.
z daleka poznałem tylne światła i od razu dogoniłem ;)

Pozdrowienia dla kierownika granatowej (w każdym razie ciemnej ;) ), oramkowanej 147, widzianej wczoraj w nocy na postoju przy ul. Pomorskiej.

WP_000189.jpg
Pozdro dla stojących Alf pod kopalnią Marcel w Marklowicach :D Specjalnie zawróciłem bo widziałem wolne miejsce koło was :D Środkowa Alfa miała ramkę klubową z tyłu.

Środkowa to moja :P A właściciela srebrnej dobrze znam:)
Mogłeś uprzedzić że zrobisz fotkę, moja taka nieumyta:P

pozdro dla szofera alfy GT z ramkami na KWI widzianej dzis pod multi serwisem na wielickiej 8 :) niestety kierownika niebyło

Pozdrowienia dla czarnej Giulietty, z którą wczoraj śmignęłem na DTŚ od Auchana w stronę Zabrza - czarna 159

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czarnej 159 zaparkowanej wczoraj wieczorem gościnnie na Mogilskiej (naprzeciwko młynów). Blask bił od niej, że ho ho.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Pozdrawiam Kierownika 156, przedliftowej, chyba granat, na rameczkach, TJE......widziany 8.10 w krakowie na mogilskiej około 17:00.
Oraz kierownika srebrnej 147, KWI.... też na ramkach, widzianej wczoraj (9.10) okolo 17 30 na Sierczy, mknąłeś w strone Grabówek.

Pozdrawiam Kierownika 156, przedliftowej, chyba granat, na rameczkach, TJE......widziany 8.10 w krakowie na mogilskiej około 17:00.
Oraz kierownika srebrnej 147, KWI.... też na ramkach, widzianej wczoraj (9.10) okolo 17 30 na Sierczy, mknąłeś w strone Grabówek.

wszystko wskazuje na to, że to ja byłem ;) tylko kolor nie srebrny a błękitny ( Azzurro Gabbia), w każdym bądź razie również pozdrawiam :)

Pozdrawiam Misię, którą spotkałem dziś rano w Chybiu- dobrze, że przejazd był zamknięty, to mogłem cofać bez obaw ;) Chciałem życzyć na żywo wszystkiego najlepszego, ale za późno sobie przypomniałem, więc tylko intensywnie pomachałem :lol:

Pozdrawiam szefa granatowej 147, którą mijałem na a4 przed zjazdem na Brzesko ;)

Czyja Alfa GT na klubowych ramkach stala dzisiaj kolo 14 zaparkowana pod kopalnia Wujek przy bramie ?? Ladna maszyna :)

Pozdrowienia dla kierowcy ślicznej, błękitnej, oramkowanej Alfy 166 widzianej około 17 na ul. Wielickiej w Krakowie:)

Pozdro dla kierowniczki czerwonej 156 w sedanie na blaszkach SBE.. widzianej w piątek koło 17-tej na Wojska Polskiego w Sosnowcu .

Amortyzatory
Powrót