omen
Nowy
Pozdrawiam czerwone 156 spotkane dzisiaj gliwicach jakąś godzinę temu.
Nie pytajcie gdzie bo sam nie wiem gdzie bylem
pomachane było
Nie pytajcie gdzie bo sam nie wiem gdzie bylem
pomachane było
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
JA również pozdrawiamPozdrawiam czarną 156 na ramkach (KCH...) wyprzedzaną dzisiaj koło 9:30 w lesie za Brodłami w stronę Krakowa - zestaw awaryjek i długich był![]()
Pozdrawiam oramkowane 147 i 159 obydwie na rejestracjach SB, widziane wczoraj kilkanaście minut po 14 na ul. Pasternik w Krakowie. Pomrugane, pomachane itp![]()
Trochę mi się spieszyło na zajęciaJA również pozdrawiamDługo się nie nacieszyłem widokiem 159
![]()
hehe zdarza sięPozdrawiam kierownika 156- tki, mijanej dzisiaj w Trzebini, w okolicy Krza, około 12. Tak się zdziwiłem, że kolega sam pomachał i zamrugał, że dlugie na stałe włączyłem.![]()
Pozdro dla kolegi mijanego gdzieś godzinę temu na przeciwko Auchana w sosnowcu : D ledwo co te ramki widac u Ciebie takie brudneP
PS.
Za skrzyżowaniem gosc zaczął zjeżdżac na mój pas bez kierunku no i po lusterku .. ;/