Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam czarną 147 na blachach SCI, która stała dzisiaj pod uczelnią AHE w Wodzisławiu Śląskim :)

pozdrowienia dla ciemnej 147 KR która mnie mijała wczoraj o godz 22:30 za Roździeniem w kierunku Sosnowca. nie działa ci jedne swiatło z tyłu..

Śmigał ktoś z forum dziś około 19 po ślimaku do swoszowic nad autostrada 156 przed liftem - tylko tyle w lusterku widziałem :)

Pozdrawiam Alfaholika stojącego czarną GT na ramkach (KPR...) nos w nos z moją Bellą na parkingu przy Norauto na Bora w Krakowie. Chyba nawet Cię widziałem jak dymałeś z dywanikami i płynem do sprysku :)
130120132056.jpg

pozdrawiam kierowców z AR 166 widzianych w piątek i sobotę w Cieszynie granatową i srebrną:)

Pozdro dla kierowcy grafitowej 156 z ori bagażnikami dachowymi, która zaparkowała zaraz za mną na parkingu pod Lidlem na Lindego :)

Pozdro dla kierowcy i pasazerki czarnej 147 fl z ramkami. Widziany ok. 10:30 na roosevelta w zabrzu skrecajacego w prawo przed wydzialem polibudy. Mialem machac z chodnika ale pomyslalem ze bede wygladal jak duren wiec odpuscilem ;)
Czas i miejsce by się zgadzały.Pozdrawiam również:)

no ja już drugiego alfaholika spotykam pod lidlem :P kolejne miejsce to urzędnicza, prawie codziennie stoją wzdłuż niej co najmniej 3, a czasem i cztery alfy alfaholików (włącznie z od czasu do czasu moją) ;)

No ja na urzedniczej parkuje :) oprocz mojej 2 inne oramkowane 156 tam stoja zwykle. Czasem tez 2 147 ale juz bez ramek :)

na podwórku między Urzędniczą a Nowowiejską 2x156 + 2xMito + 2x147, a na Nowowiejskiej Mito QV na ramkach. :D A jeszcze 5 lat temu moja 156 to był rodzynek w okolicy :D

Pozdrawiam pan z czarnej 156 SW z kufrem na dachu, widzianego około 14,30 na skrzyżowaniu Korfantego z Bobrecką w Cieszynie.

pozdrowionka dla wszystkich pięknych belli widzianych ostatnio , dal tych co odmachali , jak i również dla kierowców nie w temacie .

Amortyzatory
Powrót