fire998
Nowy
- Auto
- AR 159 1.9 JTDm 16v upgrade soft
pozdrawiam czarną 147 na blachach SCI, która stała dzisiaj pod uczelnią AHE w Wodzisławiu Śląskim 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Kogo Alfa 156 (z numerkiem bodajże 41 na tylnej bocznej szybie) śmigała dzisiaj przez Lędziny?
Po minie sądzę, że zamknięty przejazd kolejowy dodatkowo zirytował![]()
Pozdrowienia dla:
- tasiek , chyba mnie nie widzial
- czarnej Giulietta ST xxxxC, jadąca z Mikołowa do Tychów - awaryjne i odmrygane
- i pozostałe bez reakcji.
Wysłane z mojego GT-I9000
Czas i miejsce by się zgadzały.Pozdrawiam równieżPozdro dla kierowcy i pasazerki czarnej 147 fl z ramkami. Widziany ok. 10:30 na roosevelta w zabrzu skrecajacego w prawo przed wydzialem polibudy. Mialem machac z chodnika ale pomyslalem ze bede wygladal jak duren wiec odpuscilem![]()
Pozdro dla kierowcy grafitowej 156 z ori bagażnikami dachowymi, która zaparkowała zaraz za mną na parkingu pod Lidlem na Lindego
pozdro dla kierownika 156 SW ok godz 15:00 obok cmentarza na alejachw ostatniej chwili zauważyłem