Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdro dla kierownika czarnej 147, spotkanej dziś pod Lidlem na Lindego ok. 17:30Jak zaparkowałem, zauważyłem jak akurat odjeżdżasz.
Na górnym parkingu na winklu? To chyba znowu jaByłem na Hobbicie
![]()
"Mieszka w Nowy Sącz"Również pozdrawiam w imieniu męża, bo to akurat on jechał![]()
@blondyn103: dziękuję bardzo za pozdrowienia![]()
"Mieszka w Nowy Sącz"
A właśnie, tak mi mignęło KNS![]()
pozdr dla kierownika jasnej147 na ramkach,w srodku czerwona skora, widzianej pod stokiem w wisle wczoraj na parkingu, rejestracja zaczynala sie chyba na W
zostawilem wizytowke
@vickyss: no to mamy 3 klubowe alfy w jednym budynku
Vickyss czy to to co myślę?? Kraków Kamieńskiego?? budynek budomatu?? jesli tak to moje gratulacje
i sory za OT ale nie mogłam się powstrzymać![]()
@vickyss: no to mamy 3 klubowe alfy w jednym budynku![]()
hahah Wikiwidzisz ile masz nowych P4 i Hansów do opieki
, a tak narzekałaś
![]()
to znów się dopatrzyłem Twojej Belli;] (ps. jak film?)
pozdro dla 147ki stojacej na os. R w Tychach rej: 1---Eramki oczywiscie byly Ps. mieszkasz w okolicy ;D?
- - - Updated - - -
pozdro dla 147ki stojacej na os. R w Tychach rej: 1---Eramki oczywiscie byly Ps. mieszkasz w okolicy ;D?
nie chodzi Ci czasem o mnie Maron?na 100% bo innej 147 z taka rejestracja na R nie widzialem ^^ Pozdrawiam rowniez
pozdro dla niebieskiej 147 SBE... chyba Seweryn ale nie jestem pewiendzis na ul. Konopnickiej ok godz 15:30 - łapki były