Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdr dla kierownika jasnej :p 147 na ramkach,w srodku czerwona skora, widzianej pod stokiem w wisle wczoraj na parkingu, rejestracja zaczynala sie chyba na W :) zostawilem wizytowke

pozdr dla kierownika jasnej :p 147 na ramkach,w srodku czerwona skora, widzianej pod stokiem w wisle wczoraj na parkingu, rejestracja zaczynala sie chyba na W :) zostawilem wizytowke

to byłem ja. rejestracja wt :) goscinnie w Wiśle.. Pozdrawiam również

Vickyss czy to to co myślę?? Kraków Kamieńskiego?? budynek budomatu?? jesli tak to moje gratulacje :)
i sory za OT ale nie mogłam się powstrzymać :D

tak, tak, tak! :) dzięki :)

- - - Updated - - -

@vickyss: no to mamy 3 klubowe alfy w jednym budynku ;)

to może spocik w godzinach pracy? :P

- - - Updated - - -

hahah Wiki :P widzisz ile masz nowych P4 i Hansów do opieki :D, a tak narzekałaś :D

i tak się za Wami zatęsknię :(

pozdro dla 147ki stojacej na os. R w Tychach rej: 1---E :P ramki oczywiscie byly Ps. mieszkasz w okolicy ;D?

- - - Updated - - -

pozdro dla 147ki stojacej na os. R w Tychach rej: 1---E :P ramki oczywiscie byly Ps. mieszkasz w okolicy ;D?

Nie spamujcie postami nie dotyczącymi pozdrawiania!!!

Pozdro dla ralftychy, który dał odpoczynek swojej Alfie i stoi pod blokiem :)

- - - Updated - - -

nie chodzi Ci czasem o mnie Maron? :D na 100% bo innej 147 z taka rejestracja na R nie widzialem ^^ Pozdrawiam rowniez

Pozdro dla kolegi w srebrnej 156 spotkanej dziś na Wielickiej, były światełka ;)

pozdro dla niebieskiej 147 SBE... chyba Seweryn ale nie jestem pewien :D dzis na ul. Konopnickiej ok godz 15:30 - łapki były

nie chodzi Ci czasem o mnie Maron? :D na 100% bo innej 147 z taka rejestracja na R nie widzialem ^^ Pozdrawiam rowniez

mozliwe ze to TY :) czesto tam bywam i czesto widze Twoja 147ke :p ja mieszkam troche dalej ( na zwakowie) i tez smigam 147 ale czarna ;d jeszcze raz pozdro!

pozdro dla niebieskiej 147 SBE... chyba Seweryn ale nie jestem pewien :D dzis na ul. Konopnickiej ok godz 15:30 - łapki były

Conspir jak ty mojej żony nie widzisz za kierownicą to radzę zgłosić się do okulisty, a Justyna ciebie poznała.

Amortyzatory
Powrót