Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja pozdrawiam kierowcę Alfy który migał/migała mi w Czerwionce-Leszczyny wczoraj ok 12. Przepraszam nie odmigałam;/

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 na ramkach autka.pl, którego mijałem w piątek około 7:30 przy skrzyżowaniu Prądnickiej z Conrada i Opolską (czyżby Tomek_KRK??)

Coraz więcej ostatnio na osiedlu alfaholików:D To Ciebie widziałem błąkającego się w nocy po walce? Jechaliśmy z kumplem Golfem gti:>

Nie pamiętam golfa ale mogłeś mnie widzieć :):)

Wysłane z mojego HTC One S

Ostatnia edycja:
pozdro dla kierownika czarnej 159 która dojechała mnie na trasie w strone Katowic ok godz 15. pomrugane :)

Pozdrawiam widzianą wczoraj 159 na parkingu galerii krakowskiej, którą nomen omen wpuściłem przed siebie.
Może nie machałem czy mrugałem, ale wahlowalem jak de*bil łapami żeby Pani sie wciskała, na koniec okazało się, że oramkowana : )

Michał
h 14:00

A ja pozdrawiam kierowcę Alfy który migał/migała mi w Czerwionce-Leszczyny wczoraj ok 12. Przepraszam nie odmigałam;/
Chyba mieliśmy przyjemność spotkać się na drodze :) Wczoraj widziałem kilka klubowych Alf, czy dobrze kojarzę Cię z złotej 156 SW? Wczoraj na górce, (na paruszowcu) wyprzedzała mnie piękna wiśniowa GTV, ktoś z klubowiczów?

Chyba mieliśmy przyjemność spotkać się na drodze :) Wczoraj widziałem kilka klubowych Alf, czy dobrze kojarzę Cię z złotej 156 SW? Wczoraj na górce, (na paruszowcu) wyprzedzała mnie piękna wiśniowa GTV, ktoś z klubowiczów?

Eeeee, to nie ja;/ 155 SW się zgadza, ale kolor to Nero Metallico czyli de facto czarny . No i niestety nie na klubowych ramkach bo jeszcze nie zdążyłam zamówić;/

Pozdrawiam kolege z kobieta, ktorzy odjezdzali z okolic Kosciola Jozefa, jasna 147 okolo godziny 14 w niedziele. Bylismy na spacerze, wiec nie machalem, ale ramki na aucie byly.

Pozdrawiam Pietropili mijanego w korku Tychy - Katowice, oczywiście pomachane było

Pozdrawiam właściciela AR GT czarna na rej. SD widziana pod przychodnią w Będzinie na oś. Zamkowym. Pozdrawiam posiadacza czarnej AR 156 SW na ramkach pod media markt w Czeladzi widzianej w sobotę.

Przyznać się kto jeździ ciemna 156 na blachach SCI z ramkami, dziś widziałem jak wyszedłem z roboty pod kopalnia KWK Ziemowit w Lędzinach.

ponowne pozdrowienia dla kolegów w jasnoniebieskiej 147 SY widzianych dzisiaj na dk 88 po 14;)

Pozdrawiam ;) Nawet nie wiesz jakie żywe reakcje kolegów wywołujesz :P I trochę się spóźniłaś dzisiaj bo zawsze na moście się mijamy :D
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147, jechał po 14 na 88 w stronę A4. Za mną w stronę Bytomia ciemna GT mnie goniła w tym samym czasie. Na wrocławskiej chwile później blondynkę w czerwonej 156 SW.

Amortyzatory
Powrót