K
Karol_ka
Guest
A ja pozdrawiam kierowcę Alfy który migał/migała mi w Czerwionce-Leszczyny wczoraj ok 12. Przepraszam nie odmigałam;/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
miał ramki klubowe? bo nie kojarzę takiej![]()
Coraz więcej ostatnio na osiedlu alfaholikówTo Ciebie widziałem błąkającego się w nocy po walce? Jechaliśmy z kumplem Golfem gti:>
Chyba mieliśmy przyjemność spotkać się na drodzeA ja pozdrawiam kierowcę Alfy który migał/migała mi w Czerwionce-Leszczyny wczoraj ok 12. Przepraszam nie odmigałam;/
Chyba mieliśmy przyjemność spotkać się na drodzeWczoraj widziałem kilka klubowych Alf, czy dobrze kojarzę Cię z złotej 156 SW? Wczoraj na górce, (na paruszowcu) wyprzedzała mnie piękna wiśniowa GTV, ktoś z klubowiczów?
ponowne pozdrowienia dla kolegów w jasnoniebieskiej 147 SY widzianych dzisiaj na dk 88 po 14![]()
Dzięki za pozdrowionka - teraz wiem z kim się mijałemPozdrawiam Pietropili mijanego w korku Tychy - Katowice, oczywiście pomachane było