• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolegę z oramkowanej, czarnej 166ki 2.4JTD, który zaparkował obok mnie (zielona 155ka) na parkingu podziemnym w Bonarce (Sobota ok 16tej).
Zajmowaliśmy oczywiście miejsca w sektorze czerwonym ;p

Pozdrawiam dla kolegi ze srebrnej 147 SM spotkanego dzisiaj w Olkuszu. Oczywiście światełka były :)

Pozdrawiam kierowcę czarnej Giuletta stojącej na parkingu pod kinem. A także kierowcę srebnej 166 na ładnych felgach, która stała pod City Point.

Pozdrawiam, nie ma jak rano zobaczyć inną Alfe z miłym kierowcą :) .
Dzięki :)

Przy okazji obiecane, co prawda miało być wczoraj ale nie dałem rady już:

Specjalne pozdrowienia dla Alfistki, z którą zamieniłem kilka zdań w drodze do WSB (imienia nie pamiętam :( - skleroza i obciach ;) )

Przy okazji, jest nas Alfaholików więcej na WSB w Dąbrowie ? :)

Pozdrowienia dla kierowcy który próbował mnie dogonić ale skręcił chyba na A4 i mignął długimi na S1 rano wczoraj :)

Himek - mniej masła :D
Pozdrawiam również- Alfistę- szczęściarza w znajdywaniu miejsc parkingowych pod WSB...
Pozdrowienia dla Alfaholika 156 na numerach SM parkującego w DG na os. Kasprzaka pod przychodnią :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy który próbował mnie dogonić ale skręcił chyba na A4 i mignął długimi na S1 rano wczoraj :)
To byłem ja, leciałem do rodzinki na Chrzanów a zjechałem na Jaworzno. Tak do końca nie wiedzialem czy Cię gonić czy nie, bo zaraz skręcałem, ale awaryjki zdążyłem zobaczyć. :) Pozdrawiam!

pozdro dla Bociana :) dzis ok 7:30 na trasie w strone Kato w korku na lewym byles a ja na prawym :P moze widzialeś ?? :D

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 SW, który pierwszy zamrugał dziś przed południem w Katowicach na skrzyżowaniu ul. Poniatowskiego z Mikołowską. Odmrugnięte ; )

Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej oramkowanej 147 widzianego dzisiaj ok 13:40 w Gliwicach na wysokości lodowiska politechniki :) Machałem ale chyba za słabo ;)

A ja pozdrawiam kierownika oramkowanej srebrnej 156 SW widzianej dzisiaj w Gliwicach na numerach SMI 1**1. Titałem Ci pod wiaduktem ale nie zauważyłem Twojej reakcji:) Jechałem srebrną Fabią;(

pozrówka dla 156 na ramkach klubowych KOL....którego obtrąbiłem w Bolesławiu o 13.30

Pozdro dal czarnej 159sw na blachach SRC z znacznym odpryskiem lakieru na masce parkującej przy Auchan Racibórz dzis ok. godz. 12. Coś mi sie wydaje, że ten "ktoś" tam pracuje bo tą alfe widze tam już któryś raz z kolei w prawie tym samym miejscu...

Pozdrawiam coxa, którego frurę widziałem zaparkowana w Zabrzu przy Wolności koło 20.

Ostatnia edycja:
Złota 145, oramkowana, na blachach KCH pod Wydziałem komunikacji w Krzeszowicach za kierownicą Blondynka:).

Pozdrawiam czarna 147 po lifcie na blachach KOS z ramkami mijana w Miedzyrzeczu. Mam nadzieje ze pani się nie przestraszyła jak trąbiłem :)

Pozdrawiam dla kolegi ze srebrnej 147 SM spotkanego dzisiaj w Olkuszu. Oczywiście światełka były :)
a bociana zjeżdżającego z S1 na 94 i mrugającego długimi to już nie widział ....

- - - Updated - - -

pozdro dla Bociana :) dzis ok 7:30 na trasie w strone Kato w korku na lewym byles a ja na prawym :P moze widzialeś ?? :D
widział - ale lewy coś kulawo szedł i już cię nie chyciłem

- - - Updated - - -

ja = ten co to nie wie że jak się nie ma mozliwości bezpiecznie opuścić skrzyżowania to się na nie nie wjeżdża ...

pozdro Pogoria dzisiaj wieczorem ( + zjebki przez szybki co by sie inni dziwili :jester: )

Amortyzatory
Powrót