Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla conSpira widziany dzisiaj okolo 7:30 na Granicznej w D.G

oooo :) a ja Cie nie widziałem... chowasz sie gdzieś po krzakach pewnie :P

- - - Updated - - -

Kurde, a ja jeżdżę co prawda moją alfa od jakiegoś miesiąca i jeszcze nikt mi nie odmachał:))

z ramkami machamy :D a bez ramek to różnie. niektórzy mają alfe jako samochod, my mamy alfe bo jest fajna :D i dlatego machamy hehe

Pozdrowienia dla użytkowniczki b0rsuk ;) W tym samym miejscu i tej samej porze co zawsze :) Aby raz zdążyłem pierwszy pozdrowić :P

@Przemek12345... jechałeś dzisiaj obwodnicą w Bytomiu i zjechałeś na PŚ ?

ConSpir nie chowam sie po krzakach ale prawie. Czekam rano pod robotą. Dzisiaj też cie rano widziałem :) Pozdrawiam

Pozdrawiam kolegę w czarnej 156 SO 0420H albo cos takiego kojarze bo kiedys juz się widzieliśmy; a dzisiaj w korku na dojezdzie do ronda na Modrzejowie, zawracalem bo jak zobaczylem ten korek to zwątpiłem:( jechałem do Mysłowic na Morgi, pewnie za godzine bym się przez te Mysłowice nie przedarł...zawróciłem i pojechałem przez Sosnowiec i koło giełdy w Mysłowicach potem Obrzeżna Zachodnia bodajże...swoją drogą to mogliby coś zrobić z tym centrum Mysłowic bo to jest jakiś dramat...

ConSpir nie chowam sie po krzakach ale prawie. Czekam rano pod robotą. Dzisiaj też cie rano widziałem :) Pozdrawiam

codziennie tamtędy śmigam :)

- - - Updated - - -

pozdro dla kierownika ciemnej 156 SW, ramki chyba koleka miał (chyba - bo ja to troche ślepy jestem:) ) widziany wczoraj ok 13:10 przy zjeździe na Hute Katowice z trasy S1. Pomachane :)

Czarna, oramkowana 156SW widziana dzis na Czulowie, kto to?;] Chyba ta sama widzialem pare razy na os. B.

"pozdrawiam"
Pana który to jadać na trzypasmowej 86 kierunek Sosnowiec ( od Katowic ) poczuł się na tyle szybki żeby
zmienić pas na skrajny lewy ( z tych trzech , nadmieniam że na skrajnym prawym jechali inni ok 90-100 )
i "zasuwać" z prędkością bliską 120 chyba ...

chyba ta jego 156 z blachami SK .. powodowała w nim takie wrażenie "bycia szybkim"
mnie niestety zmusiła do zahaczenia o pobocze ( dobrze że tam akurat jest kawałek nawet po lewej stronie ) i gwałtownego hamowania

mniej kulturalnie :
ty ch..ju je..bany
lewe lusterko nie gryzie
!!

Pozdrawiam prawdopodobnie 156 na rejestracji SCI która się trzyma na trititce i stoi pod kopalnią KWK ZIEMOWIT oraz za włożenie wizytówki forum Alfaholicy za wycieraczkę:D

Pozdrowienia dla miłej Pani jadącej dziś po godz 14 z ul Malborskiej na Walerego Sławka czarną AR 156 , były obustronne pozdrowienia :)

No właśnie za każdym razem coraz bliżej Bytomia się widzimy :P

Pozdrawiam prawdopodobnie 156 na rejestracji SCI która się trzyma na trititce i stoi pod kopalnią KWK ZIEMOWIT oraz za włożenie wizytówki forum Alfaholicy za wycieraczkę:D

To nie kierownik tej Alfy, to ja Ci dałem wizytówke choc pamietam Twoja Alfe z SCP:P a o tamta z ramkami pytalem kto to ale nie odpowiedział:p

Amortyzatory
Powrót