V
Vosch
Guest
Pozdrawiam kolege z pieknej czerwonej strzaly 156,,,to byly oklice Myslowic, swiatelka machanie.....3 burakow nie pozdrawiam bo wprawdzie jechali bellami ale nie bardzo wiedzieli co maja robic..heeeeeh
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
i jedną fajną 147-kę na rej. KWAz fajną skórą w środku i fajnymi felgami
jechałam za nim od wadowic do zatoru
![]()
a to co Ty robilas w tych wadowicachhehehe
![]()
Pozdrawiam kolege z pieknej czerwonej strzaly 156,,,to byly oklice Myslowic, swiatelka machanie.....3 burakow nie pozdrawiam bo wprawdzie jechali bellami ale nie bardzo wiedzieli co maja robic..heeeeeh
Puotek nie tam :] za wadowicami w stronę suchej beskidzkiejW Świnnej Porębie?![]()
Puotek nie tam :] za wadowicami w stronę suchej beskidzkieji się wydalo gdzie jeżdżę
![]()
![]()
Pozdrawiam AR 146 nibiesko-granatową (nie wiem ciemno było)
Kolegi z twarzy nie kojarze, ramek też chyba nie miał. ale wyścig mały po Sosnowcu był o godz 21.30![]()
a właśnie że tamta wioska to sie nazywa Świnna Poręba
dobrze Puotek mówi
![]()
aaaaa ja tam mam wiedzieć gdzie ja byłamciemno było i tyle
i może na tym zakończmy ten temat
a swoją drogą PiterR skąd Ty wiesz gdzie ja byłam??P
a właśnie że tamta wioska to sie nazywa Świnna Poręba
dobrze Puotek mówi
![]()
skad je znasz ?![]()
pewnie tam jeździł na tą zaporętylko ciekawe w jakich celach
![]()
mam nadzieję że Puotek czasem nie jeżdzi VW Polo
stało tam takie jedno
![]()
a miał być koniec tematu![]()
niniejszym pozdrawiam niebiesko - morską 156 na rej. SK widzaną na ul. Katowickiej w M-cach i granatową 146-kę na Szopenaniestety obaj panowie nie w temacie ;/
Podejrzewam, że ta niebiesko morska to była moja. Przepraszam bardzo, ale musiałem nie zauważyć. To się więcej nie powtórzy. A na Szopena też dosyć często jestem...