Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolege z pieknej czerwonej strzaly 156,,,to byly oklice Myslowic, swiatelka machanie.....3 burakow nie pozdrawiam bo wprawdzie jechali bellami ale nie bardzo wiedzieli co maja robic..heeeeeh

Dzis pierwszy raz mijalem alfe na klubowych ramkach :D a byla to czarna 156 chyba SRB na gliwickiej w korku :d Pozdrawiam.

ja pozdrawiam srebrną 147 na rej. KOS
i srebrną Sportwagon na SBE widzianą w Bieruniu :)
nie jechałam swoim autem więc nie machałam :)
i jedną fajną 147-kę na rej. KWA :D:D z fajną skórą w środku i fajnymi felgami :) jechałam za nim od wadowic do zatoru :)

Pozdrawiam kolege z pieknej czerwonej strzaly 156,,,to byly oklice Myslowic, swiatelka machanie.....3 burakow nie pozdrawiam bo wprawdzie jechali bellami ale nie bardzo wiedzieli co maja robic..heeeeeh

to niech kolega w tych Mysłowicach wypatruje granatowej 147 :) zawsze macham :)

W Świnnej Porębie?:D
Puotek nie tam :] za wadowicami w stronę suchej beskidzkiej :) i się wydalo gdzie jeżdżę :) :P

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam AR 146 nibiesko-granatową (nie wiem ciemno było) ;)

Kolegi z twarzy nie kojarze, ramek też chyba nie miał. ale wyścig mały po Sosnowcu był o godz 21.30 :)

Pozdrawiam AR 146 nibiesko-granatową (nie wiem ciemno było) ;)

Kolegi z twarzy nie kojarze, ramek też chyba nie miał. ale wyścig mały po Sosnowcu był o godz 21.30 :)

Izana nie poznaje Cię :P wyścigi po sosnowcu?? a bella cierpi :P

a właśnie że tam :) ta wioska to sie nazywa Świnna Poręba :D dobrze Puotek mówi :)

aaaaa ja tam mam wiedzieć gdzie ja byłam :P ciemno było i tyle :P i może na tym zakończmy ten temat :D:D
a swoją drogą PiterR skąd Ty wiesz gdzie ja byłam?? :PP

Ostatnia edycja:
aaaaa ja tam mam wiedzieć gdzie ja byłam :P ciemno było i tyle :P i może na tym zakończmy ten temat :D:D
a swoją drogą PiterR skąd Ty wiesz gdzie ja byłam?? :PP

wlasnie, ciemno było i end of topic :D a zgaduje w sumie gdzie byłaś, tylko taka zapore kojarze :) i generalnie to mały OT sie robi, zaraz mody beda krzyczeć :)

niniejszym pozdrawiam niebiesko - morską 156 na rej. SK widzaną na ul. Katowickiej w M-cach i granatową 146-kę na Szopena :) niestety obaj panowie nie w temacie ;/

pewnie tam jeździł na tą zaporę :P tylko ciekawe w jakich celach :) :D:D mam nadzieję że Puotek czasem nie jeżdzi VW Polo :) stało tam takie jedno :)
a miał być koniec tematu :P

Haha, czasem jeżdzę VW Polo :D:D:D ale nad zaporą w Świnnej nim jeszcze nie byłem.
A te tereny znam, bo mam tam rodzine

niniejszym pozdrawiam niebiesko - morską 156 na rej. SK widzaną na ul. Katowickiej w M-cach i granatową 146-kę na Szopena :) niestety obaj panowie nie w temacie ;/

Podejrzewam, że ta niebiesko morska to była moja :-). Przepraszam bardzo, ale musiałem nie zauważyć. To się więcej nie powtórzy. A na Szopena też dosyć często jestem...

Podejrzewam, że ta niebiesko morska to była moja :-). Przepraszam bardzo, ale musiałem nie zauważyć. To się więcej nie powtórzy. A na Szopena też dosyć często jestem...

musiał Kolega mnie widzieć bo przeze mnie musiałeś stanąć bo wjeżdżałam na parking :)

pozdrawiam alfę 147 na rej KWA :) widziana w Mysłowicach ;]

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót