• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 na blachach KBC.... - dzięki za mały wyścig na wielickiej.

pzdr
]

Dzieki wielkie po calym beznadziejnym dniu ten malutki wyscig byl czyms przyjemnym.

Ps nastepnym razem ja bede pierwszy przy wjeździe do wieliczki:D:D:D

po wczorajszej "wycieczce" do dąbrowy górniczej pozdrawiam:
czerwoną 147-kę <chyba na rejestracji SBE...> ,
czarną 156 rejestracja SK...... - trochę mnie Pan zszokował wyczynami na światłach :P,
zieloną 145 -kę na rej SO..... - widziana na Niwce,
i czarną 156 na rej. SO..... która jechała za mną od ronda na Niwce do samych Mysłowic

Pozdrowienia dla Pana z czerwonej 159, którego mijałem o 8 na Rudzkiej w Rybniku. Pan zawsze odpowiada na pozdrowienia :)

rocky_rybnik pozdrowienia dla Ciebie. Widzieliśmy się w Focusie hrhr. Wystawiłeś całą rękę przez szybę, żebym ją zauważył.

Pozdro dla Ciebie!! Miejsce spotkania dość nietypowe heheh, ale refleks masz dobry:)do zobaczenia na jakimś zlocie

Pozdrowienia dla kierownika ciemno-srebrnej (?) 156 na wyjeździe z Katowic w stronę Mikołowa.
Zamachane z obu stron :)

ja pozdrawiam kierowcow trzech Ferrari, spotkanych przy zjezdzie z dk 86 na sosnowiec. Mialem ta przyjemnosc jechac posrod nich. spotkal ktos ich jeszcze?? rejestracje WE... chyba i reklamy martini.

Biedziak, jeżdżą po Katowicach już od kilku miesięcy. Najczęściej parkują pod Altusem.
Tak, to jeżdżące reklamy Martini.
Ostatnio się zastanawialiśmy z kumplami co trzeba zrobić żeby dostać taką robotę :D chyba byłbym w stanie zamienić moją ciepłą posadkę ;)

z tego co wyszukalem w sieci to te trzy ferrari braly udzial w rage race. napewno nie sa to kierowcy sportowi. az zal bylo patrzec jak szarpali czasami tymi samochodami. no, ale nie o kierowcach tu mowa tylko o Ferrari, cos pieknego poprostu, az cieszy mnie to, ze mialem okazje jechac posrod nich. moze popsulem im troche kolumne, bo wcisnalem sie tuz za pierwsza ferrarka, ale warto bylo;D

Pzdr dla srebrnej z ramkami,która śmigneła wczoraj(19.09) na S1 koło Pyrzowic.Kierowniczka kiwneła,mnie sie nie zadążyło(bordowa 156) Sory:shot:

se przypomnioł o 3:15 w nocy - lunatykowałeś czy jak ?

ja pozdrawiam kierowce bordowej 156 SI ..... 2.4JTD - przywitane , pogadane , umyte , wypite :D:D:D

bocian jak wpadniesz do mnie na garaż,to tyz Cie pozdrowia :P:P:P

Pozdrawiam kierowcę ciemnozielonej 156 spotkanej około 17-18 na numerkach DZA , spotkanej w okolicach ulicy Michała Siedleckiego ;))

pozdrawiam kierowce czarnej GT TOS ****, lecieliśmy razem Kraków - Katowice w sobotę rano. Przywitaliśmy się przed bramkami KR i potem pożegnali za tymi KT :)

czarną 156 rejestracja SK...... - trochę mnie Pan zszokował wyczynami na światłach :P,

Hehe pozdrawiam również, widziałem Cię, ale zajęty byłem "zmianą pasa", spieszyłem się a na prawy nie zdążyłem się wbić. I teraz się wydało, żona ten post tu znalazła :P

Hehe pozdrawiam również, widziałem Cię, ale zajęty byłem "zmianą pasa", spieszyłem się a na prawy nie zdążyłem się wbić. I teraz się wydało, żona ten post tu znalazła :P

no ładnie ładnie :) przyznam że chciałam zrobić podobnie ale za mało mam odwagi :P

oczywiście pozdrawiam wszystkich uczestników spotu w Piekarach :)

Ostatnia edycja:
Pzdr dla srebrnej z ramkami,która śmigneła wczoraj(19.09) na S1 koło Pyrzowic.Kierowniczka kiwneła,mnie sie nie zadążyło(bordowa 156) Sory:shot:

No ładnie, swoich nie poznajesz?? Byles trzecią alfa która nie odpowiedziała tamtego dnia. Aż dziw bierze ze widziałes że kobita za kółkiem, i ze klubowe ramki i ze srebrna. :D Z włoskich wojaży wracalam, na wpół przytomna i musze przyznać że nawet zabytki Rzymu nie zrobily na mnie takiego wrażenia jak ilośc alf na drodze :D

Ostatnia edycja:
adayeno,wybacz mi :) zresztą za szybko jezdzisz :P:P,ja nie mogłem,bo mnie ten foldzwagen przedemna przyblokował,a przed nim jeszcze cos.

Wczoraj około godziny 12 mijalem chyba 5 albo 6 Alf, ale tylko jedna pani ze srebrnej 156 SW odpowiedziała namachnięcie, zawsze to coś. Pozdrowienia dla tej pani:D

Amortyzatory
Powrót