Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowcę czerwonej Brery na rej SL or czerwonej 147 na rej SK z którymi zrobiłem sobie mały wyścig na wyjazdówce z Katowic w stronę Mikołowa dzisiaj po 22.

już mam dość tego machania i tak nikt nie odmachuje i patrzą na mnie max zszokowani.

niestety ciężko jest... mało kto macha...
ja pozdrawiam fioletową 147, która się zgrabnie wcisnęła przede mnie na 29 listopada wczoraj ;)

ps. i jeszcze czerwone mito TK... z mojego parkingu na piastów ;)

Wczoraj ;D pierwsza odpowiedź na drodze od alfisty na ramkach alfaclubu w jasnej 156 po liftingu, w dieslu bo puścił bąka ;D

Pozdro dla M@T którego dziś rano widziałem na ul. Powstańców Wielkopolskich

U mnie w mieście wczoraj prawdziwy wysyp alf. Dwie 159 trzy 156 jedna 166 i jedna GTV. I to wszystki spotkane w przeciągu 30 minut. Niestety wszystkie widziane na parkingu oprucz gtv ale gtv i tak w ostatniej chwili i nie zdązyłem pomachać.:(

pozdrawiam czarną 156 2.0 t.spark na rej. SK
czerwoną 147 na rej SK
jasno- złotą 147 na rej. SL
wszystkie widziane w Katowicach na ul.Gliwickiej

Po raz kolejny pozdrawiam panią z czerwonego MiTo, którą spotkałem na trasie Rybnik-Żory. Jak zwykle pomachane i odmachane :)

Nie ma za co. Polecam się na przyszłości, Szkoda ze Rafała nie było.

varrels dzięki za spotkanko po realem i zamiane żon...:D
No proszę nie dość że machają sobie, spotykają się w realu pod realem to jeszcze się kobitami wymieniają.:D:D
co do mojego machania to dzisiaj widziany był Paweł 24 na Średnicówie ale jo jechoł moją kijanką więc chop nie widzioł

---------- Post dodany o godzinie 16:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:47 ----------

a no :) Gliwicka i interesy :)
żeby bylo śmiesznie to czasem się zapominam jadąc bravo więc proszę alfistów o wyrozumienie :)
wybaczom jak jo jada kijanką to tyż kapa z machania:D o!! interesy no ja

Ostatnia edycja:
Ktos z forum?dzis mijana znow czerwona Gtv na KR????? na trasie Sandomierz-Kraków ok 40km od Krakowa.Pozdrawiam

Pozdrowienia dla pani w czarnej 147 z AlfaClub'u, kilka dni temu jechałem za tą panią w Chrzanowie, zamrugałem, ale niestety żadnego odzewu:( Piękna ta 147 była:) (pani kierownik zresztą też:D). Pozdrawiam.

pozdrowienia dla Pana w 147 z którym się sobie przyglądaliśmy na środku skrzyżowania na lotnisku/dywizjonu/strusia/kościuszkowskie w NH ;)

pozdrowienia dla pieknej czerwonej GTV na KR... Stala dzisiaj w Busku obok salonu orange.. Marian podejrzewam ze mowimy o tej samej...

Pozdrowienia dla kierownika 156 SW po lifcie, którą spotkałem na A4 trasa Wrocław - Gliwice...niestety zero odzewu z jego strony:(

Pozdrowienia dla kierowniczki i jej pasażera w ciemnej 164 SMI z klubowymi ramkami spotkanej na Chorzowskiej w Bytomiu :)

Amortyzatory
Powrót