Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No to bardzo fajnie :) Kojarzę ;) Zresztą zastanawiałem się z dziewczyną czy wizytówki nie zostawić, ale mówię - jeszcze ktoś nie będzie wiedział o co chodzi, bo kierowcy MiTo mało kiedy wiedzą o co chodzi ;] A tutaj bardzo miła niespodzianka :)

Hehe od dawna sie zbierałem , ale dopiero teraz zarejestrowałem się tutaj :)
Jak tak często bywasz to może na jakieś "bezalkoholowe" się umówimy :D

Pozdro dla Alf widzianych dzisiaj na Bańgowie po 19 - Siemianowice Śl.
Dwie 156 jechały i obaj właściciele mi pomachali :D bardzo miło :) Pozdrawiam!

up, @Flar - jasne, ja bardzo chętnie :P Byłem zresztą tam dzisiaj, ale na krótko :)
Jak coś to pisz do mnie na PW :) Pozdro!

Pozdrowienia dla kierowcy i pasażerki oramkowanej srebrnej AR 147 3d z ciemnymi szybami na blachach SK obtrąbionego niedaleko Jasnej Góry, mijałem Cię prawym pasem brudną 156 ;)

pozdro dla własciciela czarnej GT fruwającej po Libiążu =))

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowce pięknej czarnej 159 na SG w klubowych ramkach widziana w Jastrowiu DK11

Jeżeli to była sobota... to się przyznaję i również pozdrawiam, tylko moja jest granatowa (ale na pierwszy rzut oka bardzo ciemna). ;)

Pozdrowienia dla kierownika oramkowanej bordowej 145 z rej SBL 08*** stojącej dziś pod CityPointem w Tychach po 12:30

Pozdrowienia dla kierownika oramkowanej bordowej 145 z rej SBL 08*** stojącej dziś pod CityPointem w Tychach po 12:30

Ja też pozdrawiam tego samego kierownika 147 bo ok.17 tam jechałem i dalej stał

Dzisiaj w Zarzeczu koło Żywca, jakieś 70 Alf na parkingu, ktoś od nas? :-D

haha, no co Ty to napewno nie od nas:) jakis zbieg okolicznosci czy cos....:):)

pozdrawiam dzis po 19 czarna 147 po FL , mily kolega jechał, swiatelka i łapki były:) i jeszcze po drodze dwie Alfki 147 przed fl zieloona ale zero odzewu Pani chyba nie wiedziala o co kaman, i 156 srebrna ale tez jakos bez odzewu...

pozdrowienia dla kierownika oramkowanej 166, SBE..., dzisiaj w Psarach na Bocznej koło warsztatu blacharskiego

kolega coś dziwnie krzywo patrzył, ale w końcu moja Gtv do jego 166 nie dorasta:girl_wacko:

I ja, bo wracając z 2zm go tam widziałem kilka dni ;)

pozdro dla srebrnej 156 z zamontowanymi HIDami widzianej wczoraj w Zakopanem, kierownik odpowiedzial lapka :)

Pozdrowienia dla ciemnoszarej oramkowanej 145 widzianej ok 16;45 na ul. Okulickiego w Krakowie, kolega nie mógł zauważyć, bo jechałem "cieńkim" z kolegą :)

Pozdrowienia dla wszystkich alfistów jadących dziś po 12 -tej w strone Bielska :) było ich tyle ,że nie bedę wyliczać aby kogoś nie pominąć.

pozdrowienia dla morskiej oramkowanej 156 widzianej ok 15:30 w Ojcowie - pomachane/odmachane ;)

Pozdrawiam kierowcę srebrnej GTV-ki, spotkanej dzisiaj wieczorem na Kapelance w Krakowie :).

Amortyzatory
Powrót