Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla Markus91 widzianego dziś w Trzebini na światłach jakoś po 13 ;) piękną masz tą Belle kolego

Pozdrawiam burgundową 156 FL, która leciała trasą Olkuską w stronę Krakowa w nocy 9.08 - pomrygane... ( Miłe tempo Dałeś... fajnie było przycisnąć te ostatnich kilka kilometrów do domu, po wyczerpującej i dłuuugiej trasie).

Pozdrawiam 147 ze smilem na lusterku kierowcy - 10.08- wyjazd z ul. Puszkarskiej na Kamieńskiego - Były łapki ;)

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 na blachach SBL, Alfa widziana dzisiaj ok 17 na parkingu podziemnym w Galerii Niwa w Oświęcimiu.

Pozdrowienia dla kierownika 156 spotkanego na parkingu pod aquaparkiem oraz dla chłopaków spotkanych na parkingu galerii kazimierz. Ja dziś na gościnnych występach w krk :)
pozdro również dla Ciebie i młodego Alfisty - to mówiłem ja, posiadacz Alfy, jak wspominałem ;) jeszcze raz muszę przyznać, że piękną masz tą 159 - choć wolę SW ;)

pozdrawiam kierowce srebrnej 156 w sedanie SM z charakterystycznym spoilerem na klapie który jechał 2 samochody przede mną w Zatorze ok godziny 16:30, jak wyprzedziłem maruderów alfisty już niestety nie było, najprawdopodobniej skręcił na Chrzanów :)
oraz kierownika bordowej 145 mijanej chwile później w Bieruniu od której poszły światełka :)

Pozdro dla kierownika ciemnej 147 SC... widzianej dzisiaj okolo 15:00 we Wladku. Zaparkowana kolo budki z bielizna ;-)

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Zdziwiła mnie dość bardzo jedna rzecz wczoraj - w okolicach Olkusza widziana piękna 164 srebrna, machałem, mrugałem itp itd. prowadził dość młody kierowca i zero odezwu... hmm... Jak można jeździć 164 i nie wiedzieć o co chodzi?

Pozdrawiam kierowce pięknej czarnej 159 na SG w klubowych ramkach widziana w Jastrowiu DK11

Pozdrawiam właściciela 156-tki na tablicach SI.... parkującego prawie pod moim blokiem :) Będzin Ośrodek Zdrowia :)

Pozdrawiam kierownika granatowej 156 SW z którą mijałem sie dzisiaj miedzy Bochnią a Brzeskiem.

Pozdrawiam właściciela 156-tki na tablicach SI.... parkującego prawie pod moim blokiem :) Będzin Ośrodek Zdrowia :)

O! Super :D A w jakim kolorku jest Twoje MiTo? :) Parkuję tam często bo dziewczyna tam mieszka :D Pozdrawiam również serdecznie! :)

Pozdro dla kolegi Sharpi dzisiaj w Tychach :)

Białe, ciemne szyby, z motywem kwiatowym na tylnej części.
Ramki w drodze więc wkrótce będzie oznaczony :)

No to bardzo fajnie :) Kojarzę ;) Zresztą zastanawiałem się z dziewczyną czy wizytówki nie zostawić, ale mówię - jeszcze ktoś nie będzie wiedział o co chodzi, bo kierowcy MiTo mało kiedy wiedzą o co chodzi ;] A tutaj bardzo miła niespodzianka :)

Amortyzatory
Powrót