Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kierowcy 156 SR74..., z którym się dziś mijałem po 8 na obwodnicy obok Carrefura w Rybniku. Tak szybko jechałeś, że nawet koloru nie zapamiętałem :)

To ja byłem ;)
Pozdrawiam również. A już myślałem, że to znowu ten co nie reaguje ;)
Ty też nie byłeś zbyt wolny

A dziękuje również, miło było poznać! :) Na prawdę świetna bella :)

A Koleżankę to gdzie w tych Mysłowicach wypatrywać? Prawie codziennie dojeżdżam w okolice Chopina, Katowickiej i ogólnie centrum i nie przypominam sobie żadnej oznakowanej/klubowej 147. Moje cechy: podkładki IKAR'owe rej SM 40...., czarna 159 SW; czasami zielona 33 z podpisu.
Jak by co proszę o intensywne obtrąbienie :-)

to jak Kolega będzie jutro zjeżdzał z katowickiej na Chopina to po lewej jest Kaufland :) a zaraz przy wjeździe na parking po lewej jest kamiennica w której pracuję i mały parking na którym codziennie od 7-15 stoi moja 147-ka :)

Wind,a jo Ci machoł dziś ok 15 na Bańgowie,na swiatłach,a Ty nic :(

mały parking na którym codziennie od 7-15 stoi moja 147-ka :)

To bardzo blisko mnie :-) W zasadzie parkuję dwie przecznice w kierunku Mikołowskiej wcześniej. A jeśli się nie mylę, to przez TEN parking przejeżdzam nielegalnie (od zaplecza jest chyba zakaz?). A robię to dosyć często :-) Następnym razem zwrócę uwagę na Koleżanki 147!

Pozdrawiam kolege z czarnej(chyba 156) KSU..... ktorego spotkałam w sobote po 18 w okolicy Zembrzyc i jeszcze raz w niedziele popołudniem mniej więcej w tej samej okolicy. Nie wiem czy miał ramki nasze ale odpowiedział na pozdrowienia jak na alfiste przystało.

To bardzo blisko mnie :-) W zasadzie parkuję dwie przecznice w kierunku Mikołowskiej wcześniej. A jeśli się nie mylę, to przez TEN parking przejeżdzam nielegalnie (od zaplecza jest chyba zakaz?). A robię to dosyć często :-) Następnym razem zwrócę uwagę na Koleżanki 147!
kiedyś był zakaz teraz oficjalnie nie ma mimo że parking i droga jest firmowa to ktoś z zarządu dróg zakaz zlikwidował :)
a te dwie przecznice to Reymonta?? :)

pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 147 z kremowa skora na blachach zaczynajacyh sie na T...(nie pamietam dokladnie :( ) mijanego na Pasterniku. Pozdrowienia polecialy przez CB i rownie odpowiedzial :) kolega potem odbił w strone Trzebini, natomiast ja na obwodnice krk.

Pozdrowienia dla ciemno zielonej 156 za wspólną niedozwoloną jazdę przez Kraków od wielickiej w stronę NH w sobotę między 23 a 24.

Pozdrowiemia dla pasażera ciemnej 147 (kierowcę również pozdrawiam), którą mijałem na rondzie obok Makro w Rybniku o 7.30.

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 na blachach KBC.... - dzięki za mały wyścig na wielickiej.

pzdr

pozdrowienia dla kolegi w 156 na blachach bodajze KSU (nie wiem jak kolor auta opisac :D) mijanego na wylocie z Wadowic w strone suchej beskidzkiej. Kolega wjezdzał do Wadowic, machnałem ręką ale neistety nie odpowiedział :(

i drugie pozdrowienia dla kolegi z ciemnej 147 mijanego przed skawcami, jechal w stronę suchej. też niestety nie było odmachania :(

Podziękowania dla sław'a za pozdrowienia na przejściu na sobieskiego w Rybniku:) hehehe

Podziękowania dla sław'a za pozdrowienia na przejściu na sobieskiego w Rybniku:) hehehe

he he he a z kąd ty mnie poznaleś????? jeszcze byłem w okularach hhee. właśnie miałem ci pisać ze to ja ale sam poznałeś no super. ps. dziewczyna została na pasach a ja ci machałem:D pozdrowienia

cholera to ja już nie wiem macham a te kierowce na przeciw patrzą jak na idiote :haha: albo trafiam nie na forumowiczów :confused: ale macham do każdej alfy ( fajne to mimo braku reakcji ) kiedyś trafie i bę de się cieszył :D

Pozdrowienia dla kierowniczki ciemnej (czarnej?) 159 którą dzisiaj mijałem w Gotartowicach niedaleko lotniska ok 12.
Coś ostatnio mam szczęście na machanie :)

Pozdrowienia również dla kierowcy żółtego MiTo na mikołowskiej w Katowicach po godz 22.
Przejechaliśmy wspólnie kawałek wiślanki również. Nie wiem co to za wersja była maluszka, ale dogonić jej nie umiałem. Ładnie odchodziła :o

Róg Wojska Polskiego i Katowickiej :-)
Wczoraj miałem okazję przyjezdzać obok Twojej alfy. Ładnie się prezentuje na tych obręczach. Też miałem takie w swojej byłej póki mi ich nie ukradli :-(
no proszę :) wiesz... alfa ma typowo seryjny wygląd
następnym razem trąbnij jak będziesz przejeżdżał :P

Amortyzatory
Powrót