• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Przyznać sie - kto był dzisiaj białą oramkowaną 159 na pikniku IP w Krakowie ? :)
Jeśli mocne słoneczko spowodowało, że na parkingu Juvenii zamiast srebrnej SW widziałeś białą, to pewnie byłem ja ;)

- - - Updated - - -

Pozdro dla alfy 159 na krakowskich numerach mijanej wczoraj ok. 15.30 w Barwałdzie na trasie Kalwaria - Wadowice
Także pozdrawiam... jak i wszystkich kierowników (i kierowniczki) widzianych wczoraj w okolicach Kalwarii. Jeśli nie machałem, to wybaczcie, ale wypatrywałem kolejnych producentów mebli ;)

Jeśli mocne słoneczko spowodowało, że na parkingu Juvenii zamiast srebrnej SW widziałeś białą, to pewnie byłem ja

Nie podchodziłem bliżej, ale z daleka widziałem ramki i kolor przypominał bardziej biały niż srebrny :) czemu na spotach krakowskich sie nie pojawiasz ? :)

Pozdro dla kierownika srebrnej 156 SW która to mnie wyprzedziłą na drodze z Tychów do Bierunia, pomigane, odmigane kilka razy bo ciągnołem za nią aż do rondka w Bieruniu Nowym. Miło było :)

Pozdrawiam kierowcę grafitowej Gulietty QV, stojącej dzisiaj na przeciwko mojej na parkingu pod Aluprof w Bielsku.

Wysyłane z SGS2 za pomocą Tapatalk 2

Nie podchodziłem bliżej, ale z daleka widziałem ramki i kolor przypominał bardziej biały niż srebrny :) czemu na spotach krakowskich sie nie pojawiasz ? :)
Niestety, a właściwie "stety" buduję się pod Krakowem i każdą wolną chwilę poświęcam na ogarnięcie wykończeniówki... Do tego dorzuć 2-letniego małego Alfaholika z "niezdiagnozowanym ADHD" i masz odpowiedź ;)

Pozdrawiam kierowcę czarnej 156, spotkanego na światłach przy wyjeździe z obwodnicy od strony ath o godz. 14 30.

Pozdro dla srebrnej 147 mijanej dziś na przejeździe kolejowym w Murckach ramki były rej. STA jechałem Touranem niemachałem ;/

witam jak przejeżdżałeś ok18.30 lub ok 22 to bylem napewno ja;) srebrna 147 na STA ;) (zgadzalo by sie)
ps. co najmniej 2 razy w tyg smigam ta droga dokladnie na podlesie wiec musialismy sie nieraz mijac pozdro:)

Pozdro Kowal! :)

ps. musisz zwiększyć prędkość przelotową przez DTŚ :D

Pozdrawiam Alfaholika w srebrnej lub błekitnej 156 KR... (ramka tylko z przodu) jadącego za czarną 166FL w Brzeszczach na rondzie koło 17. Ja stałem na przejściu na rowerku ;)

Pozdrowienia dla dziś spotkanych Alfaholików na trasie do Lublińca i dalej do Kluczborka:
-czarna Giuletta SPI- pomachane
-jasna 156 OOL(chyba) też pomachane.

Pozdro

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam:
-kierownika 145-ki widzianej w korku przy Grunwaldzkim w Krk, pomachane (g.16)
-kierownika 156, oramkowanej, która jechała od strony Olkusza, kolega skręcał za Nową (Wielką??) Wsią w lewo, machałem ale nie widział :( ok. 19

A ja pozdrawiam kolegę z Giulietty na tablicach SPI ...., który mijał dziś koło południa dwa razy budowę na której pracuję w Zbrosławicach na słonecznej,nie zdążyłem pomachać,bo za szybko wszedł w ten zakręt 90o;)

I pytanie: który/a parkuje swoją czerwoną 147 1,6 ts pod Polo markietem w Zabrzu na helence? Widziana drugi dzień pod rząd:>

Pozdrowienia dla dziś spotkanych Alfaholików na trasie do Lublińca i dalej do Kluczborka:
-czarna Giuletta SPI- pomachane
-jasna 156 OLO(chyba) też pomachane.

Pozdro

//A ja pozdrawiam kolegę z Giulietty na tablicach SPI ...., który mijał dziś koło południa dwa razy budowę na której pracuję w Zbrosławicach na słonecznej,nie zdążyłem pomachać,bo za szybko wszedł w ten zakręt 90o
;)//

Również pozdrawiam i do kolejnego spotkania na drodze :)

Amortyzatory
Powrót