Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla czarnej 156 z czerwona skórą parkującej dziś rano po 7 na Przemysłowej w Bytomiu koło Ambi ....

pozdrowienia dla jadącej przede mną srebrnej 147 dziś od matecznego w kierunku wieliczki około 14.20. Były pozdrowienia kierunkami a z mojej mrugnięcie długimi :)

Pozdrowienia dla srebrnej Gtv SO mijanej dziś w Sosnowcu przy "ślimaku" :) kolego troche zaspany chyba był bo za skrzyżowaniem wyskoczył na lewy ale nie "pociągnął" za mną :D

Pozdro dla Czarnej 147 FL z numerami SBI mijanej na zwężce w goczałach:) Łapki byly. oraz dla ciemniej 166 SBI skrecającej na czechowice kolo swiatel przy MC i KFC (chcialem kiwnąc ale juz skreciles)

Pozdrowienia dla dwóch kierowców czarnych 156 spotkanych dziś w Zabrzu. Pierwszego w Kończycach (FL), drugiego obok komendy policji/DMiT.

pozdrawiam kierownika czarnej 159 SC ....
dziś koło południa Szczekociny "centrum"
łapki były :-)

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na rameczkach. na Nojego w Osw..łapki były;] ps to nie Twoja AR stoi w Polance często??

pozdrówka dla 166 na ramkach SD widzianego dzisiaj w Olkuszu na światłach ok 21.15
i dla pasażerki:)

pozdro dla Nowy_24, dzisiaj zaraz po 13 na światłach koło 'Śląskiej'
nie wiem czy mnie widziałeś ;)

Kto wyjezdzal w piatek z Tesco na Wielickiej w Krakowie w "prawo" w kierunku szpitala ciemna 159 sedan? Ja wjezdzalem wlasnie i tylko ramki od tylu mi mrugnely. RYDZU?

dudu$ i adayena: a mojej Belli nie widzieliscie? Parkuje od jakiegos miesiaca przy Solnym Mieście na parkingu przy samej drodze. Auto rzuca sie w oczy ;)

marshall. A gdzie ty masz do diabla klubowe ramki ? Zdziwiony bylem ale odmachalem. :) Pozdro.

Amortyzatory
Powrót