Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolegę z drugiej czarnej 159 z mojego osiedla, kolega chyba nie zagląda na forum, ale ma prawidłowe odruchy: macha łapką, mruga lampkami :)
190520121280.jpg
kolegę ze srebrnej 159SW, z którym zamieniłem kilka słów pod Lidlem w Brzeszczach w sobotę, może tu zawita,
190520121281.jpg
oraz ciemną Julkę którą dziś koło 21 wyprzedzałem na A4 w Krakowie - awaryjki były.

Pozdrowienia dla kolegi (chyba) Dakar ktorego widzialem na expo silesia w sosnowcu dzisiaj. bella z bialego na czarny mat poszla??

wiesz czemu Kain zabił Abla? bo mu stare kawały opowiadał ;)

pozdrowienia dla właścicieli czarnej Gtv na bytomskich tablicach, widziałem 3 dni temu na Siemianowickiej i srebrnego Spidera tez na tablicach SY, dzisiaj w Nakle Śląskim, kiedyś w Świerklańcu pod 'Ogrodem Śląskim'

Czarna Gtv dziekuje :)

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:00 ----------

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Pozdrowienia dla czarnej GTV na ramkach klubowych zaparkowanej na parkingu Nexteer w Tychach. Stałem parę aut za Tobą a jeszcze trochę dalej kolega ishan

Podziekowania od drugiej połówki kierownika naszej Gtv-ki :)

Pozdrowienia dla czerwonej BRERY z ramkami, która stała dziś w korku na Kapelance do Brożka koło 17. I z tego samego korka- dla jakiejś chyba niekumatej 147 ;)

Ja byłem pieszym, gdyż jak mam zajęcia w centrum, autko zostawiam w domu... szybciej piechotą się przemieszczam w ten dzień zawsze, aniżeli samochodem lub mpk ;)

Pozdrawiam "czarnowłosą" w pieknej biało perłowej giulliecie na tablicach ST;) mijaną na mikołowskiej w kierunku Rybnika. Swoją drogą niech ujawnią się klubowicze z mojej miejscowości. Całkiem niedawno mijałem klubowicza pod PKP, łapki były :)

Pozdro dla właściciela czarnej 159 na czarnych felgach z ładnym rancikiem i ramkami klubowymi obmachanego na parkingu Tesco przy trasie :)

Gratuluję samochodu, wygląda świetnie.

btw. nowy nabytek czy nowy student? Nigdy wcześniej jej nie widziałem :>

Julka ma już rok :) studentem WSB jestem od 4 lat :) Studiuje dziennie, pewnie dlatego mnie nigdy wcześniej nie widziałeś :) jakoś tak wyjątkowo na seminarium w weekend byłem:)

;)

Pozdrowienia dla Alfaholiczki, w której oczy miałem przyjemność patrzeć dziś w Sosnowcu na Pogoni, tyle tylko że nie byłem akurat Alfą ;) Czarna Mazda Mx6

Pozdrawiam niesamowitą białą 147 v. Ducati na nowym moście w Żywcu która przepięknie śmigła obok mnie :) :crazy_pilot:Pozdrowienia z zielonej 145 :)

Pozdrawiam niesamowitą białą 147 v. Ducati na nowym moście w Żywcu która przepięknie śmigła obok mnie :) :crazy_pilot:Pozdrowienia z zielonej 145 :)

Już po waszych spojrzeniach widziałem, że mogę pozdrowić. A jeszcze na tylnej klapie koniczynka hehe…
Poza tym już wielokrotnie się mijaliśmy jak miałem czarną 145 Sportive.
A Twoja chyba stoi często przy bloku pod „mechanikiem”?
Pozdrawiam i do zobaczenia znowu :)

Pozdrawiam granatową (?) 147 widzianą koło MC Donalda w Tychach (późno Cię zauważyłem, ale pomachałem, nie wiem czy widziałeś).

Widziałem dziś kilka Alf stojących po parkingach(PŚ w Gliwicach) oraz:
-156 SW "oliwkowa" SOxxxx 2,5 V6
-156 SW GTA niebieska SOxxxx
Obie na parkingu wewnętrznym Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach:)

Pozdrawiam ayem'a ktorego przed chwila widzialem z mojego okna w pracy na Balickiej :-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Pozdrawiam miłą Panią w wieku na oko 50 lat, która nie miała ramek, nie miała naklejek... a serdecznie mi Pomachała na parkingu Tesco Kapelanka ze swej 147 koło 21.40 wczoraj ;) To było bardzo miłe, że nie tylko najmłodsza gwardia ,,kaman o co chodzi".

Amortyzatory
Powrót